Wednesday, February 27, 2013

ke umah Fillanie

Hiks ..pepagi dah msg ...wooit filla ...aku nak gie umah nko nanti , alang aku pg lunch aku singgah umah nko japs .

datang laaaaaaaaaaaaaa

wah gitew kan msg hahhahahhahah . Lunch sempat la pegi kejap ..tapi kejap sangat la tak puas la . Tak pa nanti sesapa nak pegi weekend kang aku nyebuk lagi pegi . Tadi baby tido ...nak kaco kang sian plak nanti mak nya nak rehat tak vley ...tak pa ya Alesya nanti Auntie dtg agi .

Wah ramai kawan2 dpt baby nih saba ya nanti kami dtg ...umah sepul pun tak pegi lagi kemain lama kata nak pegi asek tak dapat pegi je ...umah pak juhri pun lom lagi ....nih nak lawat baby nurul ....then apiz pun dah dapat baby ...insyaallah ya akan di susun satu persatu


 Sebab tak tahu nak bagi yg mana satu skalik 3 terus la amik ya sebab ada 3 size hahahha ley pakai bila dia membesar ..Kasih Aleesya , yg nih Auntie wat sendiri tau .....bak kata Filla ...auw Moon nko wat ke nih ...sentimental value sangat . Tetiba org dlm pantang touching touching plak kannnnnnnnnn.

Aku ley beli mcm2 brg kat kedai but aku rasa benda cam nih lg bermakna bagi aku auwwwww tetiba kan ( nak kait blanket sempat siap 10% je sebab auntie sangat pemalaaaassss skrg ) Auntie Moon pun nak taching taching apa kes .  Ingat nak letak bunga bapak besar kang pitam plak apak nko nengok hahahhah very girl girl gitew .  Nanti suh Mama pakai kan kay Aleesya kay n amik gamba ...pakai skalik ngan baju n sock auntie kasik ngan topi tew ....auwww  tak pun nanti Aleesya naked , auntie amik gamba Aleesya wearing only topi tew hahhaha shekshii .

buk Filla maintain shomel cam tak lepas branak pun ekekkeke . Baik la Filla mana gamba yg nko tak benar kan tew aku tak letak . Wey pas branak biasa la perut masih ada sok sok nko la org yg paling ramping tau ...lagi pun nih kan baru 6 hari ....so saba ya . Mana gamba yg nko kata nampak gumuk aku tak letak akakkakaka . ....
 Ini budak yg lena tido ...sangat geram ...wangi je bau nya . Pipi pun lembut ....tp sebab Filla kata dr pagi duk berjaga baru tido terpaksa Auntie tahan tau kalau dah dah kena dokong dah kamu wahai budak bam bam ...kemain ya mama kamu sikat rambut belah tepi tew

so sebab baby masih tido n tak ley kaco kita dukung je la Barney nih hahahhahah . Filla tak pa nko amik gamba dgn aku nko tak yah risau sebab misti nko nampak kuwus punya la hahahhahah .

Belikan roti kat dia pun dia vley plak kata ai nih mcm mak mak gitew ....wey nasib aku tak jadi bawak hamper berisi halia , ibu kunyit , cekor , kunci n buah manjakani bagai ..kalau tak terus nko kata aku cam tok tok kan  ( aku kemain ckp kat sutan hantar ai pegi pasar borong jap ) skalik pak sutan kata lain kali la mummy kita kang nak cepat .......ye laaaaaaaaaaaaaaaaaa ai mengertiiiiiiiiii nanti ai pegi sendiriiiiiii 

Tak saba ai nak tgu 1 Mac ...gitew .....wah tahniah buk Filla .

Nanti ai dtg lagiiiiiiiiiiiii auwwwwwwww


Nak tunjuk shawl yg ai pakai ...blakang pun panjang ...nak panjang kan bahagian depan lagi pun vley ...gamba Filla di tutup sebab masa nih dia tgh wat apa ntah n gamba tak diluluskan oleh sirim ...btw im wearing Tsgoi's shawl code SS 01

5 comments:

Puteri Satu said...

dua-dua pun comel... hehhe...

alongpaktam said...

tahniah! comelnye baby..

Filla ~ Kasihs said...

thank you moon!!! macam mak2 ok dtg bawakkan roti kismis, siap dpt topi kait sendiri lagiii... terharunya moonnnn, penat ko kait pastu bagi kat anak aku.... really appreciate :) nanti dtg lagi ok, jgn mengada bawak mcm2 lagi, bawak diri sendiri je ok....

Jojet said...

akak, mmg touching la klw topi baby tu akak buat sendiri..tetiba sy plak yg nk touching sama..hehe

ibuhebat said...

moon.. macam mana nak order topi baby newborn tu. comeynyaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...