Thursday, February 21, 2013

Tahniah Filanie

Fillanie ....congrats ya dr Moonie n co



Filla selamat lahir kan baby girl kol 6.07 pagi seberat 3.32Kg . Alahai tomey nya ...muka cam Acih n Amaani masa baby ....Tadik call dia lek je siap ley sembang ...siap tanya wey sakit tak 

Moon mana ada branak tak sakit ...misti la sakit nko ....... jahit jugaks 

Tak pa pilla nko duk diam diam dlm labour room tew tido japs kumpul tenaga balik .....aku nengok gamba Radie tido cam dia la plak yg penat meneran akakkakakkaka . 

Nko rehat betol2 aku tak mo kaco nko kat hosp ...nanti weekend aku pegi umah nko ley lawat baby .....eh nih nama Kasih apa plak ya .......... tak pa Filla nanti ringan kerja2 umah nko sebab ramai anak dara ley bantu . No worries pasal jantina sebab yg penting semer sihat n comels2 cam apak ngan mak nya .

Tahniah Filla .....

Tahniah jugaks to my cousin Nurul ...or Doc Kim sebab smalam dah lahir kan baby boy ...nanti akak ngan abg n co dtg lawat Kim ya .........wahhhh weekend nih penuh acara melawat baby ...

3 comments:

lieyalatif said...

alhamdulillah....3 puteri laa filla dpt heheehheh....nampaknye kene try boy lagi ni hehehehe

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Waaaa...dah bersalin...
bestnyaaaaaaaa...
saya mmg ternanti2 news kak Filla bersalin...
hari2 dok bukak blog dia hehehe :D

THanks Moon sbb informed us!
kirim salam kat Kak filla bila melawat dia nanti ye....

mrs kayrul said...

tahniah filla....bertambah sorang lagi kasih dalam family filla....mesti besar comel macam kakak kasih dan kakak ani