Wednesday, February 06, 2013

Bila tgk Blogger stat

Asal tetiba ramai mencari entry Hong Kong ...wah semer misti duk kumpul2 maklumat utk ke sana kan ........n im glad apa yg ai share kan kat blog nih berguna utk kowang .......so sapa yg email me kata dah booking hotel kat sana ....u ols have fun tau n enjoy ur stay sebab aiiii n family mmg sonok giler masa pegi sana ...



so nih adalah print screen amik kat bloger stat ...korang kan ley tgk sapa yg masuk ke blog kowang apa topic yg selalu org tgk ...dtg dr blog mana n etc kan

Sebelum nih asek kedai lampu murah ....skrg banyak masuk sebab set bersalin Tanamera n Disneyland n of koz Tsugoi

so ai rasa benda nih sangat berguna kan ...

So ai sangat suka sapa sapa kalau dia org pegi mana mana n share kat blog sebab at the same time kita pun ley dapat info incase kita plak nak jenjalan ke sana ...n mebi dia org akan bagi referal atau contact number org yg ley tolong kita , tmpat makan best ...tempat best utk di lawati n etc ....


No comments: