Wednesday, February 20, 2013

Gift of Love ( GOL )



Kami akan mengadakan Jualan Amal 'Membina Kasih' pada 9 Mac 2013 untuk membantu menyumbang dana bagi pembinaan rumah asrama perempuan Baitul Ehsan Al Khairi. Kami mengalu-alukan sebarang sumbangan bagi menjayakan jualan tersebut. Kami sedang memerlukan:-

1. Tepung Gandum -10kg
2. Gula Castor - 2kg
3. Ubi Kentang - 7kg
4. Bawang Besar -7kg
5. Minuman tin/kotak
6. Minyak Masak - 2 botol x 5kg
7. Tajaan kuih melayu tradisional untuk dijual 8 talam x 30 setiap satu
8. Tajaan makanan tengahari utk 100 orang (@RM5.00 setiap satu)
9. Barangan terpakai yang masih cantik dan boleh digunakan seperti pakaian, kasut dan beg (kanak2 dan dewasa)
10. 2 unit banner untuk tujuan promosi

Kami juga mengalu-alukan bantuan dari sesiapa yang ingin menyumbang masa dan tenaga untuk projek ini.. Semoga apa yang kami usahakan dipermudahkan oleh Allah dan diberkati.. Untuk sebarang maklumat/untuk menyumbang, boleh hubungi saya 010 2646584 Liza , Mirawati Mohamad (
013 9706716 ) , Sya-Hanim Rahman atau rakan2 kami @Gift Of Love "GOL" Group

Utk sumbangan berupa wang ringgit, anda boleh salurkan terus ke Rumah Baitul Ehsan Al Khairi di alamat no 45 & 49, Jalan Wirawati 6, Taman Maluri, Cheras atau bank in ke acc CIMB Islamic no 14170000068101 atas nama Baitul Ehsan....terima kasih  
Dia org kat GOL nih sangat rajin buat kutipan n sumbang kan tenaga utk tujuan tujuan kebajikan . So kalau ada sesiapa mmg dah pasang niat dalam hati nak buat charity tapi tak tahu cam na n tak tahu cam na nak approach dengan this wonderfull person ...then I suggest korang join this group . Insyaallah moga niat kita yg ikhlas itu di bukak kan jalan nya seluas luasnya
Masa Allahyarhamah Norma masih ada GOL nih pernah buat charity sale n contribute to her  . Masa tew I sangat thankfull pada this wonderful person . 

So sapa ada kelapangan ley dtg sama sama utk tujuan amal nih . Atau sesapa nak sumbangkan bahan mentah ley contact dia org terus ya . ...and I rasa ai nak pegi jugaks la 9 Mac 2012 nih . Dia org selalu buat n invite tapi asek tak dapat je ..so jom sapa nak pegi jom jom jom
Kalau sapa nak buat sumbangan wang pun ley deal ngan dia org  terus ya . 
Moga rezeki yg kita perolehi ini makin di berkati n di rahmati . 
Insyaallah   

2 comments:

mysweeticing said...

Dear Moon... hp number yang tertera tu betul ke atau ada typo error ek... Co'z Sha try dial dari tadi tapi tak bleh.... Sha nak sangat bagi sumbangan untuk program tu....

Miss Moon said...

Mirawati Mohamad ( 013 9706716 )