Monday, February 25, 2013

bad mood

hahhaha ntah napa 2 3 hari nih im not in a very good mood . Mebi near 'masa' tew but yet still tak kunjung tiba n ada je benda yg bg ai serabut kepala n rasa cam nak marah je . Mmg tak der mood sangat sangat2 . Plus hari nih dada nih cam berdebar2 je dr pagi tadik tak reda reda debaran nih ...alahai apa sal plak 

So sorry kalau tak berupdate . Ai rasa ai akan kembali normal besok sebab hr nih saya sangat ting tong hahahhah

suddenly password plak expired nak reset punya payah ...call grout tew plak dr pagi tak der org angkat apa kes nehhhhhhhhhhhhhhh .............alamakkkkkkk asal geram sangat nehhhhhhhhhhhhh

tarik napasssssssssssss kalau tak reda gaks kena gie amik wuduk neh 

Assalamualaikum

4 comments:

eiela said...

sabar, bertenang dulu baru ok kak

Lenny said...

ko ada terpk nak buat apa2 tak?

atau pending something?

berat rasa tak sedap tuh kat mana? family, anak2, suami, kerja, kawan2?

kadang2 kita tak sedar kita terlalu pkkan something and it effect our mood....

aku last week ting tong giler stress......

but thanks to u.. aku dah call abg Zul..

thanks again moon..

aku doakan apa2 je yg ganggu perasaan tak best ko tuh akan hilang cepat2.. and ko akan tenang and senyum mcm selalu...

rindu sangat kat ko..

IdaShazana said...

sabar la yek. skrg ni pun sy tgh bad mood

Jojet said...

sy pon tgh mood ke laut, pon sebab nk smp masa gak nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...