Wednesday, February 20, 2013

Hadiah dr someone

Dear Hayati ,

Thanks alot tau ....td posmen anta brg . Suspen je kemain berat n besar brg nya .

bukak  bukak cam nak nanges pun ada sebab ntah cam na ia adalah telekong yg ai pernah like somewhere kat FB ...tapi lupa FB mana and its the same color . ...alahai kebetulan yg sangat la manissssssssssss ...ha dah jumpa ....ai ada tgk kat sini - House of Arabella . Siap dah pasang niat dah nanti gaji masuk ke bonus masuk ke nak gaks beli 1 telekong nih sebab tak pernah nampak pun yg cam nih  . Tak pa la mahal sket ley pakai bertahun . Kalau kita ley spend duit beli baju cantek beg mahal apa salahnya beli satu ley pakai sehari 5 kali ..nak mengadapNYA kena la cantek kena la wangi  kan . So masa tew mmg nak sangat2 beli



Siap ada kad lagi lagi la mak yg tau fu fa nih cam terharu sangat sangat

alahai awak oooo awak . Awak nih sangat chomels tau

Lace tew kemain la besar n Lycra dia bukan jenis nipis nih tapi yg tebal n sejuk n sangat berat

patut la mintak alamat bagai .....thanks alot tau dear .....moga Allah murahkan rezeki kamu ..

Tak tahu nak ckp apa nih sebab suka sangat sangat ...siap terus lari2 anak pegi ke tempat duduk pak sutan ....daddy tgk nih ada org kasik adiah ...ala segannya saya . Tapi selamba je suruh pak sutan tgk ...pastuh siap dia plak yg sengeh2 sebab ada nama dia jugaks dlm kad .

Hayati ........................terima kasih .........Big hugggggggggggggggg ...keggi kalu kita balilk Terengganu kita buzz awok kay ...ley kita jumpa sambil lepak makang nasik dagang .....

nanti kita pakai n tag kat awak only kay ..........sangat cantek ...n panjang love it to da max . 

Tadik call la dia ...pastuh kemain la dia gelak panjang . Awak nih bila awak gelak saya pun nak tergelak ekekek tetiba terus jd formal . Jgn la malu malu kalau u malu akak nih lagi la malu tauuuuuuuuuuuuu

10 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! bestnyer ade surprise gift :)

Cheida_Mymee said...

cntik dia punya lace sis.. bestnye dpt hadiah

Alwanez said...

so sweet...kak moon, kite silent reader akak je, tapi kite rase kak moon ni sgt sweet orgnye, penyayang n caring also sbb tu ramai peminat..hehe

zat.syg.arif said...

awak... kita pun tergoda wak.. terus laju2 tgk kt fb house of arabella tuh.. terus order!! ekekekek...

thanks moon.. sbb capaikn niat sy utk cari telekong baru after dpt bonus..

syg mu ketat2.. hehe..

Cemmomile said...

Wah kak moon...murah rezeki....

nurayunni said...

cantiknye..nak beli jgk la..:)

mrs kayrul said...

cantiknya....mana nak cari nie....

Miss Moon said...

Salam Mrs Kayrul ...ley cek kat sini

https://www.facebook.com/houseofarabella

@}--niEra-- said...

Sy pun baru je bli dr house of arabella..tp bli yg plain..tkder lace tuu..mmg puas ati sgt..cntik..unik..berat..labuhh..eceh..promote plak..btw..blog akak mmg best..hrp2 akak dpt update ari2..baru la rasa hari2 penuh makna..hehehe..

Sukma Haron said...

cantik...suka-suka...