Friday, February 01, 2013

Syok nya org blanja

Semalam tepon bunyi tret tret ....tret trettt

Moon nko free tak tghari nanti ...jom lunch sama sama . Fara pun ada dtg ...jumpa kat alamanda nanti ya

i pun ok la ...cyberjaya ngan putrajaya tak jauh pun kan . Sampai2 tew pegi mothercare cari Filla ngan Fara . Biasa la mak yong kan dah nak branaks kan maka kena la cari apa apa yg patut .

 Nunggu mak yong ngetest ...alahai Fara jauh tew dtg dr Temerloh pagi tadi gie submit kije then ptg nak balik temerloh plaks ....giler kentang la . Fara nih pantang kalau dia dtg kl mmg jadi rebutan la .......fara nko dtg tido umah aku ....pastuh Ila plak ajak ...Azie plak ajak then Filla plak ajak . Giler cam retis nko Fara ....hari tew siap cam madu 3 plak ..1 mlm umah pilla , 1 mlm umah moon , 1 mlm umah Ila hahahhahah

Pastuh Filla ajak gie makan Madam Kwan ....vley ai tak tahu kat mana madam kwan hahahhahahahha . Ok la tempat nya cozy makan pun best .


berseri2 la buk pilla ....yer Fara nko mmg kan ....suka sangat wat muker cenggitu kan kan kan ...
auw ...cantek tak shawl ai pakai ...senin nanti baru utk di jual ya ...harus la shawl dari TSUGOI ....

masa nak amik gamba nih kemain lagi ..........

kak filaaaaaa ai minat la blog u .... nak amik gamba ngan kak fila vley .. ( nada gedik kay )

ooo ya ka dik ......jap ek ..... ( libasrambutlajulaju ) 

hahhahahhahahahha tetiba terlebey makan ke hapa .........hahahhahahhahahahha walaupun ai yg paling beso namun ai la paling muda di sitew muahahhahahhaha .........
 

 makan best ...hahahhahah Tq Fillanie belanja Moonie mkn .....kata nya sempena bday . Auw terharu ai Fillanie belanja ......sok sok belanja lagi vley hahahhahahah


2 comments:

Filla ~ Kasihs said...

hahah besonya fillanieeee...hahah.. cantik moon dengan shawl tsugoi tu.. eh? hahah.. eh tapi ikhlas.. dalam collection shawl tsugoi.. aku paling suka yang design ni ;)

mrs kayrul said...

kak filla nie walaupun dah sarat pregnant tapi muka maintain slim la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...