Tuesday, February 19, 2013

Cantek nya chevron wall

duk browsing skalik nampak la plak chevron2 wall nih ...pastuh ai plak sudah tergoda la plak sama itu chevron ....yer la nak pasal wallpaper ngak mampu kan so alternatif nya wall art cam nih pun cantek kan

taken from here ada cara caranya skalik tapi mampu kah nak tape tape cam dia tew kang chevron tak jadi yg jadi celoreng2 hahahhah seni la tew konon kannnnnnnnnnn


 cute kan


Tapi kalau nak test nih kena pilih dinding kecik je ....hahahhah cam kat sini dia buat terus nampak tantek la sangat


6 comments:

Kancilbiru said...

memang sangat ohsemmmm!!!

Nadiah said...

cantik kak...kalau la ada software yg boleh buat mcm ni kan best leh reka sendiri utk wall....huhuhuhu

Irfa said...

mmg lawa .saya pun suka ;)

Kniedaz said...

Cantikla...mcm nk buat plak tapi nk buh tape tu yg xtahan tu...

sHeeMa DeaN said...

cantikk..

kalau kreatif dan rajin.. semua menjadi kan...

azdra-azdra said...

moon, mu just give me an idea to deco up wall aku yang boring tuh. sib baik kecik jer wall aku tuh. klu mu buat, perghh confirm berpeluh ketiak sbb wall mu sangat huge momento.. hehehehehe jom buat moon.. jom.. lepaih tuh kita upload dlm blog guane nak buat... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...