Saturday, February 02, 2013

Fenriz Ultra Birthday Party

Punya la lewat nak apdate . Dah ke laut dah entry2 nih hahahhaha . Majlis nih kat KFC Wangsa Maju

 Me , Teacher Mai n Ila Rizqcake .. Im wearing full embroidery silk shawl from Tsugoi 

Tema majlis adalah red n grey .
 

 

 Allah selamat kan kamu 
Allah selamat kan kamu 
Allah selamat kan Fenriz 
Allah selamat kan kamu 


 mentang la bergamba ngan ZZ kan ...harus la ada tangan cenggitu ...sah2 nampak sangat ai tak pandai buat pun tak betol hahahhaha  nampak sangat ai rock tipu akakkakak so bukan rock kapak dah tew tapi jadi rock minyak angin cap kapak

  wah jumpa balik semer kawan kawan lama zaman fotopages dulu ...
 Watie , Me , Azie n Ann
  
wah gitew ....mesyuarat tingkap terus 

tetiba laki mak plak sesat kat sitew .....Mai asal tido dah ...2 keping gamba 2 2 teacher tido la teacher 
  
Tanpa hubby2 yg sporting nih maka tak der la para bini ley bersembang .... tq 
 
 
 bebudak pas makan ayam terus je duk main kat dalam playground tew ...sebab tew la banyak gamba mak mak je hahhahahahha .

 Me , Ila . Azie , Rose , Gee , Mai n Watie

 Kenkonon nak bergamba ngan artis ....ekekkkekekek

 Kak Yanie TV 3

Thanks to Zizie n Joe n family sebab invite kita org semer . Happy bday Fenriz ...moga Fenriz membesar menjadi budak yg bijak pandai dan hormati ibu bapa . Auntie doakan yg baik baik saja utk Fenriz ...muahs





2 comments:

Tihara said...

wow meriah nya :)

Mimy Hamid said...

kak yanie tv3..oh nk sgt jumpa dia