Monday, June 21, 2010

Melawat bb Filla n Radie

Introducing Kasih Amani yg berusia baru 4 hari...mak pak nya lom daftar kan nama lagi tapi Kasih Aleaya duk panggel adik dia Kasih Amani dah hahahhahah . She is so adorable n so sweet and i just love bau baby ....olo olo oloooooooooo ....cerita sepenuh nya n banyak gamba di bnw kan akakakka
kami gie lawat Buk Pilla on Sunday ...ha ha slamat berpantang ya Pilla ...bowink ek duk umah ...tak pa pasti bila dah start nak masuk kije misti nko rasa nak duk umah je ngan baby hahahhahhaha
Baby duk tido je tau ...sora kita org punya kuat pun dia slamba je tido .tew la malam wat OT kang siang dah ngantuk
Kasih versi kecik .
Radie terharu pasal apa nih Radie ....sebab tgk baby atau sebab kena wat air oren hahahhah thanks RAdie siap wat air oren 1 jug then wat naik masuk bilik lagi ....tersiksa pilla nengok kita org minum air oren AIS.wey pilla apa nyorok blakang bantal tew akakkaka

so sweet
hahahha bukan senang nak nengok buk pilla pakai kain batik
tgk nangeh pun comey geram kayyyyyyyyyy nasib anak org ...kalau tak dah lama aku gomol2
bersih je kulit dia
tgk org usik dia pun main intai2 je bukak mata

25 comments:

Kniedaz said...

Congrats tu Filla..lepas ni Aleya ada kawan nak main2 la..

iswatie "colours of life" said...

okeih comei adik acih tuh..heyamm...sabau..bulan 10 nanti ada bb....moon x mo tambah???

Mrs.R @ Emi said...

comel laaaaa.... kasih amani pon besh nama tu :) congrats to family buk pilla

Mimy Hamid said...

alalal tomeynya baby filla...konpom gebus cam acih...eh moon gambo acih takde ke ngan adik nya??

☆ lieya latif ☆ said...

comel anak filla....cam kasih kecik2 kan.....

Aleesya Dania said...

pp dye mcm buk pilla kan???heheheh tomey !!

fazilzura said...

aduyai, montel & gebus nyeeeeeeeeeeeeee


moon, betui2 sgt2 sodap bau bby .. pe lagi, x nak kasi Isk adik lg ke? hheheh

::Mamalyna:: said...

cam muka kakak acih jer...heheh

-butterfly- said...

:: alahai..comelnye..
:: kasih bagi name adik die..
:: mesti syuke tengok cte adamaya tuh erk?
:: hehehehe

^izzah_fendi^

Filla ~ Kasih Aleeya said...

ohh moon... tq datang visit ari tu...and tq for the pwesent.. suke semua gamboooo..hehehe... tulus mulus jek nampak... white head kat idong pon hilang!! hahaha....aku nak update, tp apahal tah tak leh upload pic..tensi mak..

Diana Abd Rahman said...

tomei..tomei..kasih amani..really nice pics

Miss Moon said...

pilla nko kan tak kasik masukkan gambo muka nko kan tapi aku asa 1 gamba yg cute nih cam na ...ley tak aku nak letak jugaks muahahhahaha

Lenny said...

tomeyyyynyerrrr... chess..kalau kutahu moon pegi ahad... nak tag along skaliii.. ahad takder buat apa.. pas g kenduri sbb nak abiskan masa.. terpaksa pegi curve.. kan dah mengabiskan masa dan duit juga.. hehehhe.. ampeh kan... kot tak dapat tgk amani...

E.L.I.Z.A said...

maveles ah gambarrrrrrr...jelessssssss...nak gak gambar cm tuuuu

eli nak sgt tahu teknik gambar yg nampak background gelap tuh..gambar bby tgh nanes tuu..

E.L.I.Z.A said...
This comment has been removed by the author.
MrsS said...

wahhhh bb...iskhhh geyammnya...moon harus amek berkat sbb isk dah sebut mau bb kan..hehe
ehh pilla x aci lah ko pkai stokin sparuh..kalo aku dulu kene pkai stokin bola ko..panjang smpai lutut hah baru betul punya pantang...;)

Azie said...

bestnyeee ko dah lawat filla....kt mana filla pantang ek? comeyy nye kasih amani

Miss Moon said...

eliza

mooon pakai 50mm . then gambar tew moon -0.3 exposure dia kalau tak silap ...then bb betul2 depan pintu n cahaya mmg cukup utk muka dia .

then adjust kat photoshop pakai burn tools . Kasik bnw then burnkan area yg nak bg gelap sket .

hope this helps

E.L.I.Z.A said...

wahhh dapat tips yg sgt best! tQ moonnnnn........

1 more, time tu moon dh setting BnW ek kt kamera? then, cahaya tu dtg dr cahaya lampu atau cahaya matahari? moon pakai speedlite ke dok?

Miss Moon said...

eliza moon bnw kan masa kat photoshop . cahaya tew natural light yg dtg dari pintu .

tak pakai speedlight

E.L.I.Z.A said...

ouh..okie dokie...tQ moon!
nnt nk try praktis gak la........♥♥♥

Anonymous said...

aduhh moon..gmbr sedih aku tu pon ko tarok ker???hahahahah....

Miss Moon said...

hahhah ada satu lagi gamba nko duk setup P1 hahahha

happy2gether said...

Moon..gambar yg Moon amik mmg cun bangat......cantik sgt...

JuJue said...

omeiiiiiiiiiii.. macam kita kan moon! auuwww..tiba tiba je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...