Friday, June 25, 2010

thanks Kak E





wah bintang hollywood pun pakai hahahhah ..auuw kak e thanks alot . My sister mmg suka la beg beg nih n kadang ai pun dapat muahahhahah bahagia nya terasa . Kalau ai sendiri tak der la nak beli kay ...tapi org bagi satu semenanjung akak tadahkan ...sambil guling guling gaya perasan cam artis hollywood walaupun non adooo ...

walaupun mak hanya kijer di samping server2 yg bunyi nya bising cam puting beliung n duk dalam bilik yg tetiba nko rasa cam kat pergunungan Switzerland n tak der org nampak pun kan ...even pakai selipar jepun pun tak der org nak kesah kan ...tapi bila ada kembang kempis idung mak ..kalau mak kije kat Maxis Klcc cam dolu harus mak ronda setiap floor KLCC pegang beg berlagak diva ....hahhah tetiba ptg nih jadi vengong kan ...nih gara teringat Mak Neng kat Sinar pagi hahhahah ya nakkkkkkkkkkkkk

Nih kalau Mak Neng pegi kedai runcit pakai beg nih pun Mak Neng suka nak ...terasa Mak Neng sangat glamer ....hahhahah terus mak neng set rambut tinggi cam Nanny Fine hahahha
memandang kan ai nih bukan la arif pasal beg beg nih kan ...lepas ternampak kat blog Yaya baru ai tahuuuu ooo ini beg bukan sebarangan ....aduuuu so darat hulu pueh ....auuuwwww terasa panas keti mak mengepit bag cenggini

Misti kowang curious ori ke ...ada mak kesah wah terus jadi Azwan Ali kan ...kalau ai pakai Ori pun misti org kata tew tipu tew ...tapi kadang mana tau ai pakai tipu org semer kata ori hahahhaha ada mak kesahhhhhhhhh hahahhaha ....yg penting ingatan tew auuuw mak terus tersentimental

Kak E muni simpan tau vley la di pakai time raya auuwwwww

3 comments:

Najwa said...

cool..cantik beg ni..brand apa ye ni? mcm marc jacob..ke lain?

Miss Moon said...

fendi my spy

Farah . 5577 said...

cantik.. suke gak handbag ni, hr tu ingat nk beli gak...

bloghopping.. :D suke blog u,gambar cantik2.. kite exchanges link nak?