Monday, June 21, 2010

Happy Birthday Bg Lan

Bg lan ajak dtg umah dia makan nasik dagang hahahhaha yihhaaa rugi kalau tak pegi ..nasik dagang tew...so redah dari Salak tinggi ke Desa Pandan hahah cross country kay
nasib ada bibik tlg tlg hahahha jgn marah cik diana
ha tew dia tetamu kecik yg makan dolu

tuan umah gorengkan ayam ...Isk plak kepedasan hahhahah tew la suka sgt mkn pedas kan
Isk n Yaya ngan Pak Lang dia org hahahha abg Moon nih kecik je org nya while Moon n adik adik yg lain besar2 belaka hahaha
bila dah sampai umah Pak Lang dia harus la turun ke kolam kan ...nasib la mummy awak nih bawak semer plampung tew Isk ..
ini budak manyak brani tau ...mummy plak yg duk wisau ..dia slamba je pegi bahagian dalam
Pak Sutan pun join sama ...ayooo syiok nya ...moon ngan yaya duk kat tepi je sebab cik yaya nih penakut sket ...last last baru dia gi main kat tepi2 air .
n berjaya melencun kan diri hahhaha
view best tol la ...
anak anak en rahman tapi yg kanan skali tew anak en rahman lain ek akakkaka ..kebetulan nama apak nya sama
with my Auntie yg sangat terrer wat nasik dagang meletop kebabom ...kalau nak tempah nasik dgang ngan dia pun vley dia duk area cheras hahahha ...auntie ai yg bongsu nih sangat kecik org nya kay so ai nampak sedikit ke giant nan di sitew ...
with my pengapit ...olo guano nih mama kawe masuk duo doh anok , demo tok kawen agi ...dia nih kawan moon n my housemate masa study dolu ..

Happy birthday Bg lan ..moga panjang umor n di murahkan rezeki ..nanti kalau wat makan makan jemput kita org perabiskan lagi ek muahahhaha


5 comments:

fazilzura said...

alamak dok cheras?
batu bape tu ... kaw. masa?
bley serbu ..

sure sodap yek.. zr kalau nk makan nasi dgg mantop, kene le tungu nenek wat .. time tu bfast, lunch, dinner ALL ABOUT NASI DAGANG

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh.....

Waa...sibuk noo muny ni. Sronok nengok semua kumpul2. Mas ada gak la sent msg to hp muny, dua kali ngator ar tanyer kabor...mungkin dok tru kot...mungkin muny sibukk....

Ayu Safieza said...

before lupes......mama selalu gok do ajok jenguk blog muny....che yah kim salam kat semua...

Miss Moon said...

wahhhhhhhhhhhh klas gitew che yah ...terrer IT . hahhahah misti mama fenin baca blog merapu kew

Lenny said...

moon.... part lain tak nampak... ai terus nampak nasik dagangggg jee...

mak aih.. terus ngidam nasik dagang moon.... dapnyeeeeee....

terleleh2 air liurrr..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...