Thursday, June 24, 2010

Isk n Yaya

Ni masa kat umak MIL Filla ...tak tahu la Isk sengeh kat sapa time tew ...senggeh kat nko ke pilla?

Dah balik umah so masa nak amik CF card dari kamera ...snap la gambo budak nih sket . Dah lama kan tak letak gamba dia org kat dalam nih ....nih adalah percubaan cik Yaya utk membuat peace hahhaha
Bila dia frust sebab peace nya tak jadi maka dia pun golek2 gaya Katrina Khaif wahhhh gitew bintang bollywood hahhaha
Cik Abg yg panjang nih pun dtg jugaks ..posing ngan Cik Yaya ...yup dia sgt tinggi skrg ...suar dia banyak dah senteng tapi bila beli yg panjang sket pinggang plak longgar .
Ha like mummy like anak anak hahhaha pantang nampak kamera ...bagussssssssss senang kije mummy hahahhaha

Ha tgk anak dara nih ....ada 2 3 gambo dia terlentok2 kat moon ok dah ...simpan kamera....sb dia dah wat kije dahhhhhhhhhh jom basuh...rupanya dalam senyum2 kamu membuat kek ya Cik Yaya ...hahahhaha . Isk ngan Yaya nih sampai je kat umah misti nak membuang ...hahhahah sedap nih kutuk anak padahal dia pun sama ...bukak pintu umah je terus masuk tandas seperti terpanggil panggil hahhahaha..kowang cam tew tak

Tapi kalau kat umah ok la kan tapi nih everytime pegi kedai makan pun nak membuang apa kes kan hahahhaha . Si Isk pegi la mana pun time makan je ...time mummy nak suap makanan time tew la kuar ayat cepu mas dia " Mummy Isk nak berak " hhahahh n pak Sutan sengeh2 ha kasik signal la tew ...yo laaaaaaaaaa saya uruskan laaaaaaa ...nasib badan la kan hahhaha

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ur gal tengah buat peace ke tu kat end pic? hehehee.comel ;)

.:nhalilah:. said...

hi salam kenal...
blog walking.. jumpa blog ni.. scroll punye scroll tgk gambar awak.. rasa mcm pernah terserempak kat jusco minggu lepas.. maybe la.. mana tau salah org.. (termalu jap..)

nice piccas.. I link u k..

Miss Moon said...

hahha minggu lepas mmg ada lunch kat Jusco hahhahah ....lain kali kalau ternampak tegur ek ..ai nih kadang menonong je jalan bukan pandang org hahahhahaha

Lenny said...

aku ingat citer nieh... sbb sutan cakap arituh.. isk mmg cam ada panggilan toilet... hehehhee...

cute... ko mmg ibu yg terbest la moon... hebat!