Friday, June 25, 2010

Front cover megazine

Add Image
congrat to Nazira .....nak tahu sebab apa ai congrat dia ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ooppps wrong pic hahahhahah ...category daddy pregnant lom di wujudkan lagi ya Pak Sutan LOL...

congrats sebab selaku juara hot momma dia dapat jadi cover ...
wah gitew ...mervelessssssss ..n sebagai hadiah utkmmg tak puas tgk dia org nih and dia org pun tak puas tgk kita org hahhaha mau tak nya nih adalah sessi ke 4 kiter kan ...thanks alot Nazira n Adha ...hope nanti ley snap gambo baby Ali plak then jadi sessi nom 5 kiter muahahahha

To Emily ...thanks jemput auntie ke majlis birthday Emily tapi Auntie tak dapat attend la dear ....Happy n happy birthday ya ..
muahssssssssssssssss

Mini photoshoot
Ramai yg buzz moon tanya ada lagi tak . Sooryyyy bebanyak mmg dah tak der ari tew moon open 9 slot je ...n rasanya tahun depan la kots . Moon open n terima pun based on sapa cepat dia dapat ...n napa anda ada nampak wajah yg sama sebab dia org cepat hahhahah ...n dia org dapat la hahahhahaha

Thanks sebab suka tgk gambo2 nih semer ...laju je korang komen kat FB kan ...hahhaha . Glad u olls like it as much as I did..mebi pas nih ai tak kan amik gamba sekerap sekarang hhahahah tew later later ai citer ( habis ar kalau lenny nampak ayat nih ...moon nih slalu tau later later citer akakka) tak ley reveal skrg ....yg pasti all my schedule akan berubah ...huk huk ..u ols akan windu mak tak nanti akakkakak . Outdoor mebi ai akan amik bila free but wedding tak janji ...tapi yg pasti 10 10 10 akak dah di booked ya ..

5 comments:

eLYies said...

woowiiii.....entry khas utk besanku...suka2..hehehehe

Cest La Vi said...

Alahaiiii so sweettt, terharu mummy, sob sobbb, seriously terharuuuuu..

Thx moon for the entry, tp tak puas tgk dr fon, dah le keluar half2, ayat baca tergantung2..

Sgt sokaaaa gambar berdua ngn adha tuuu, manja suami saya. Tp gambar2 adam takda lgsg la plak, mummy daddy mcm baru nak dpt 1st baby sajaaa, auwww..

T.kasih tak terhingga moon n sutan, really appreciated, x0x0..

fazilzura said...

WAHHHH I LIKE ler...
specially for mumy (hope leps ni ado tuk ku plak )..

kahh gmbo cik sutan tu , adehhhhh x leh blah betui ler..

* hope korg x serik le nk snap kiteorg yg malu2 tucing tu yek... 1st time le kata nye

Aellynn Darlene said...

yeszaaaa

Kak moon buat algi tau thn depan. Insya'allah ada rezeki, mau ambil berboyot2 jugaks kennnn. hihihihi...

zura malu2 sbb pestime, saya sudah kali ke 3... hoyeahhhhh.

p/s: kak moon, kalo ada next year pm me as usual k. cayang kak mooonnnnnn!

Lenny said...

ha tuh la pasal.... later2 i citer i marah tauu.. ahahhahahaha..

suka bikin panasssssss:P