Wednesday, June 23, 2010

tutu

kang hari tew kecoh mak canag nak tutu nak tutu kan ...Thanks KC kasik kan banyak link ..cayang KC . Tapi tak sempat order ...so apa Moon wat sebab mengeletis nak jugak kan ...terus ke KAMDAR memang berbaloi beli kain net ....then balik jahit sembat je hahahhahah ...selekeh tol ....tapi ok la nasib dalam gambar tak nampak kalau tak Fail kayyyyyyyyy
hahahah sian Hani kena paksa pakai hahahhah dah la masa nih enjin dia lom panas lagi skalik di paksa pakai tutu yg selebet tew hahahhahah ok la kan ...sweet per muahahahhaha and it pop dalam gamba
tak pa la auntie wat balik la ...ley pakai kat umah hahahhahahah sila jgn cuba bayang kan kay kang malam karang mimpi ngeri kang ....hahah . Pastuh since Mama ada kat umah maka menantu dia nih pun bermanja manja la kan ..." ma tgk nih munirah wat tapi tak cantik sangat ..." hahahhah n jawapan yg di nanti .." la asal tak suh mama jahit kan je ..kat umah ada mesin . tak pa nanti munirah bg kat mama kain net mama jahit kan " wahhhhh syiokkkkkkkkk hahhahahah motip ? konon dia je ada mak mertua ke ...hahah bukan la ...motipnya pas nih Tutu ai sempurna la sket dari tutu skrg yg di jelujur je paham n ley pelbagai kaler ....saja tau

9 comments:

Ayu Safieza said...

comeyyyyyy yang pakai tudung tu........bila lak muny nak photoshot kami eik??

Miss Moon said...

mas anytime pun vley . Kalau dtg sini just buzz muni ek insyaallah kalau tak der aral bisa aja berPS aakakkaka

Cest La Vi said...

Perghhh serius moon wat sendiri? Hebat, very the multitalented, multitasking, semua bisa buat, kagummm..

Ada perasan tutu ni dlm basket aritu, konon nak suh adam pakai (bole ek mak dia mengong), tp ok jgk pe try kat anak lelaki, cam comel2, haha sbb nak tggu anak pompuan taktau bila bole merasa. Tp sbb 2 beranak tu lama sgt cari toilet, mummy sudah lopa daaaa..

iswatie "colours of life" said...

hahaha...hani kena paksa by auntie moon jd model...

fazilzura said...

oh tutu tu moon wat sdiri ke?
heheheh sempt tgk bby gurl tu posing.. cute bangat ..

* sib baik anak ku boy , kalau idok mmg ku paksa pakai tutu tu

*** alamak moon, daku dh 'terbygkan' ler... heheheh

Mrs.R @ Emi said...

sadis betol bila mily xnak pakai tutu tu kan kak moon?kih3x
memilih la diva kecik tu

Aiza Azril said...

haa lepas ni simpan utk my baby pulak yeh...hehehe....dulu kc buat takde jahit2 pun main tarik simpul2 ja....selebet giler!

grEEnaPPle said...

kak moon saya ada jumpa cara wat tutu senang ja tak payah jait pun.. try la kak moon mana tau leh jd bisness, kak moon kreatif mst jd cun punyaa.....hehehe...ni link nya....http://littlemamadiary.com/how-to-make-a-tutu/

YUZIE AMIR said...

Moon..tutu yg saya buat pun takyah jahit..lagi senang buat dan dia akan kembang cantik jer..