Friday, January 02, 2009

Bila kami plak yg di amik gambo

boley tak tetiba rasa cam sangat jeles tgk gambo family org , kerananya kami tak banyak gambar family . Biasa nyer amik gambar org je kan . Mula la terpikir asal la kiter tak der gambo cenggini ...Kali nih kami plak nak jadi model nya . Rancangan nih disertai oleh mai n zaimi n buk pilla . Buk azie ngak dpt dtg . Buk Ila dalam pantang so do buk LennyLove this pic ..nampak cam caring je kan . Mmg caring pun Mummy pun suka wat yaya cam nih , sgt best gewammmm


kami berkumpul kol 10 am kat lokasi yang dirahsiakan ...ewah cam pergambaran artis popular hahhaha yer la sebab artis kan ada skalik sapa lagi kalau bukan buk filla auuuaw artis ke nko pilla? Isk punya sonok dapat jumpa ngan Syasya . Dari dalam kereta agi dia duk kata nak jumpa ngan Syasya . Lepas tew berlari je la kije dia org . Nak ajak isk bergambo pun amatla payah . sebab tew la banyak bergambo ngan Yaya . Tak pa la Isk janji Isk happy ...mummy tak larang . Main la puas puas ...sampai basah baju . Dah la mulut jadik merah sebab duk minum mirinda strawberry ....cam pakai lipstik hua hua hua

7 comments:

nydia-mama akif said...

alahai moon..tomeynye yaya ni...really makes me teringin nak ade baby girl plak....huhu,

happy2gether said...

moon, thanks sbb ajak join sama, tu la tu susah betul nak amik gambo ber4, syasya pon lari sana sini tp nasib ada gak sikit...suka tudung moon tu, nak beli gak...eheheh...

yaya semakin comel, cam anak mat salleh, isk pon makin hencem...best walopun x cukup quorum...buk filla pon sporting abih....

Willie a.k.a Reptoz said...

I agree with you. It's not easy to find models for our photo. So, the best way is, to make ourselves as the models. Hahaha... nice photos you have there.

Azie Rad said...

jeles!!! jeles!!! jeles!!! jeles!!!

Mrs.Nury said...

suker tgk semua pic...cantik moon :)
yaya makin cute...& abg isk pun makin hensem

yantz-yeem said...

sweet nyer gambo nie moon...mmmm...kita pon dh lama x amik gambo family...hehehehe...tggu moon kasik pakej istimewa bley?hehehehe...

Anonymous said...

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...