Tuesday, January 06, 2009

Photoshoot bersama VP

Beliau sungguh pandai menulis ..membuatkan i tersenyum simpul tau ...hahhahah simpul mati laks tew akakkakak . Baca je la entry Viruspadu yg INI

Many thanks to Zaimah sebab sudi jenjalan ngan kita org . Walaupun i know dia masih mabuks mabuks . Ive been reading her blog dah lama since dari zaman arwah agi . I still remember me n Azie slalu mas
uk FP viruspadu ...siap nangeh nangeh agi tau . Mmg sedey sangat . Tapi tuhan tew maha kaya dia menguji umat nya kerana dia tahu umatnya itew mampu dengan ujian itew . Alhamdulillah now she's pregnant anak ke 3 .She is so beutiful n sangat fair auuww . Not to mention very photogenic too . Korang kata Moon nih cakap pelahan kan ala manja kan ..si Zaimah lagi soft spoken tau lagi penuh keayuan ...mau aje nak suh Zaimah pakai baju kurung kedah ...pakai kain batik ...n kain batik tutup kepala duk tepi bendang ...amik gambo dia ....wow mmg jadi cam pompuan melayu terakhir ar . Acam Zaimah sudi jadi model saya lagi skali ngak?
Janji ngan Zaimah kol 10 am . Malang nye kami a bit late kerana anak teruna I tew tetiba menangeh nak follow . Lepas pujuk ...dia suh plak bawak Yaya ...adeh . Sangat dramatik hokey . ...penat mak blakon . Nak kuar umah aje dah makan masa . Nasib la Zaimah ngak marah ....ampun kan saya tok ketua ....Happy Family kan . Si Nisa memula cam malu ...pandang pun tak mo . Bila semer org dah panas n berpeloh masa tew la dia punya enjin baru panas akakkakak .

Take care ya Zaimah . Ada reseki kiter jumpa lagi kay . Nanti bila semer dah siap moon call ek . Moon pass kan ke en laloque


1 comment:

Anonymous said...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...