Friday, October 08, 2010

misi lense

lense kontot yg power hahhaha . Tanya taiko2 semer syor lense nih ..Tokina 11-16 mm mmg wide angle lense ...nanti ai letak preview nye kay ....adeh terbang duit saham pak sutan
tele lense nih pun bagus ...acctually this is not mine la ...bought this for my brother ..dia kasik je fund and I kena jadi personal shopper dia utk beli all the brg2 ...janji ada body ada lense ada flash ....setel ...sinang nye kalau ada duit kan ...ai verangan je la ....but sekali skala ley la rembat lense nih juga ahahhahahahah . So lense nih dah slamat dah di beli semalam ....bila ai test smalam di D200 sangat tervaek but berat nak mam ....tertarik urat ketiiiiii aduuuu . Then letak di D70s pun ok ..tapi lawak bila letak di D40 ....nampak lense je dow tenggelam kamera ahahahhahaha

11 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

gulp...mau riban2 nie harganya kan moon....

Azura R-Ju said...

dok trbyg2 lg moon sangut 3 kamera di tengkuk ..

Miss Moon said...

zanna kalau baru tokina tew 2300-2400. Kalau tamron baru kat kedai 1900-2000 cam tew

Trying To Be Muslim.. said...

fooooh...ebatnyer tew munny....mas terpikir ni nak cari camera yan ok2 sket kan...tapi idoooooooooook le yang besaq giler cam D40 twe, sebab kecian lak kat mas nanti...bayangkanlah mas yang tak berapa nak besauuu ni sangkut mende tu .....he....ada suggestion dok munny?

ENCIK TIKUS said...

saya pung minat DSLR. tenga kumpul duit nie ;DD

ckucin said...

ckucin pun tgh aim lens tu juga.. tgh ikat perut nak dptkannya.. huhuhuhu..

Farah Deeb said...

Skang ni pakai Tamron tu jek, senang. Sume dekat jauh sume cantekkk... sharpness pun xleh challenge. Cume tulah, berat gedabak! Hahahaa....

Adsfc said...

salam perkenalan...ermmm minat pada dslr nie...tak tak berkesempatan nak beli..coz hubby tak bagi...so macamana..sgt sedih wooo...

Minami said...

Lense yang terbaekkk... habis kene racun...kekeke..

tapi berbaloi2 kan..

Yuzie Amir said...

i ada tokina wide lens tu..tapi pakai sekali 2 jer..ntah lerr mcm tak sesuai lak dgn jiwa.ke sebab terlalu bnyk amik gambar portrait so rasa mcm tak best.ke i yg tak reti guna?huhuhuuh

Miss Moon said...

yuzie amir , betul kalau pakai utk potrait ai pun prefer pakai tele or 50 mm tapi nih kalau amik landscape or even cam kawen ...sangat sesuai terutamanya kalau ruang sempit ...masa tew mmg bersyukur sangat ada tokina nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...