Friday, May 17, 2013

Burger Bakar Abg Burn



Sampai juga hajat makan Burger Bakar . Selama nih kemain ek kowang duk tayang kat FB la kat blog la pasal korang pegi makan berger bakar ….meleley air liur akak mengadap lappy duk tgk gamba gamba burger burger yg sedap tew

Dah ckp kat Pak Sutan …tak kira saya nak jugaks pegi makan burger bakar n ramai giler yg rekemen suh pegi Burger Bakar Abg Burn nih …so apa lagi …gigih la sang suami layan bini dia yg cam ala mengidam tew ekekkekekek

Kita org pegi kat Taman Dagang sebab mmg kebetulan ada area KL …n org kata kat sitew senang nak park kereta …ok la …so kita pegi sana je …peta lokasi kedai pun main google je …n sangat la senang nak jumpa .

Kuar dr kereta dah bau dah  daging bakar ..perggg semerbak ..terus perut bergelodak lapa hahahhaha dasar perut kannn .

tew diaaaaaaa close up ...ampun ya kalau bagi org terliur di pagi pagi hari ...

So utk bebudak nih kita org order meatball je ….Abg Isk masa tew moody je sebab dah terlena dlm kereta ….suh mkn tak mo …sekalik sutan kata rasa je la …bila dia rasa seketul terus je diam diam mkn lagi ….vleyyyyyyy…

 Meatball  RM9.90 ada potato wedges n 10 ketui daging yg 100% daging ...nyummm

 Abg Isk n Yaya kata sedap la meatball nih ..plus rasa lada itam tew plak kan ...so lagi la bebudak nih suka n mmg tak muak . ...so kalau dtg sitew selain order burger sila la order meatball nya jugaks sebab sangat shedapp


Meatball je sangat juicy n besar jugaks …sos dia mushroom black sauce  n utk harga RM 9.90  mmg berbaloi ok . Memula tgk cam …misti tak cukup nih …sekali cukup hokey ..kenyang Isk n Yaya makan . Nasib tak order satu lagi hahahhah kalau tak misti tak habis …so portion nya besar …n bersama ngan potato wedges .
 

Ckp je tak guna kan ...yer la yer la ....sila tgk time perut kenyang yer . Kalau tgk time perut lapar n tetiba perut u bunyi2 mintak makanan ...harap maaf yaaaaa hahahha



 Burger Kambing Bako  and Burn Chicken Supremo

 



Burger Burn Leleh  n Burger Burn Chicken Special


  
 Amboi Yaya ...makan sorang ye ...


 Muka happy sebab dapat mkn burger bakar ...so main share je ngan pak sutan ...so dapat rasa semer ...pastuh dlm kereta terus suar rasa ketat hahahhahha .....tew la padan muka makan tak hingat kan ....mcm la lain kali tak ley dtg lagi makan hahhahaha ...yer yer saya dah bolat sekarang ...saya tahu huk huk huk ...




service dia org sangat bagus sebab tak perlu tunggu lama sangat pun ....tapi ramai org kata kalau nak mkn burger Bakar Abg Burn nih kena berator panjang ...mebi nasib kita org time tew tak la panjang sangat que nya ...yer la benda sedap mmg ramai la org nak makan kan . 

Menu nih korang dpt tgk masa nak order ya  . Pegi order kat kaunter n bgtau nom meja korang …bayar siap2 kat cashier  n tunggu burger di hantar ke meja anda 

Kalau yg nak take away pun sama ..pegi cashier , pilih burger mana nak order …bayar n tunggu burger siap


Tew dia Burger Chicken Supremo  ...sedap jugaks ...ayam tew rangup di luar lembut di dalam plus ada cendawan goreng besar kat dalam tew ....sedap hokeyy



Tew diaaaaaaaaaa daginggggg ...nom nom nom 

Balik ngan perut kenyang amat la nikmat hahahhahah kena plak aircond sejuk dlm kereta terus ngantuk hahahhah hangen je driver sebab anak anak semer tido plus ngan mummy dia org pun nak tido sama ..

Siap sindir lagi ....suka la tew dapat makan burger Bakar Abg Burn ....

Well harus la sukaaaaaaaaa auuuwwwwwww 

Yg Moon pegi nih kat Taman Dagang Ampang ....so moon share peta yg ai pakai sebagai guide nak ke sini

kalau ikut peta nih mmg sampai ...sah tak sesat hahahhaha 

nak tgk lagi gamba gamba n info pasal Burger Bakar Abg Burn nih korang ley pegi Like page dia org . 300 K++ like tew ..n menu dia org pun ada dalam page tew ....so kalau nak survey harga ley tgk album menu dia org ya ...

Dia org neh cam baru lagi kan ....tp dah ada 14 cawangan ...perg respect la kat owner dia sebab berani mencuba n it works ....ai misti akan pegi lagi la pas nih ....terus jeling2 kat pak sutan sebab ada cawangan Burger Bakar Abang Burn kat Nilai muahahhahahah


14 jajahan Burger Bakar Abang Burn : Ampang, Kajang-Bangi, Nilai, Johor Bahru, Kota Damansara, Sunway-Subang Jaya, Seremban, Seksyen 7 Shah Alam, Seksyen 13 Shah Alam, Alor Star,Klang, Melaka, CherasPerdana&PasirGudang.

Kedai di buka dari pukul 5.00 petang sehingga 12.30 malam setiap hari.


4 comments:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Syamimi Saad said...

sedapnya kak..terliur tengok.. mana nak cari camni kalau kat ipoh..sob3..

Anonymous said...

Hai kak moon..salam perkenalan..sy new blogger..actually saya silent reader blog akak sejak tau cerita pasal arwah norma..skrg nk btul2 aktif berblog..mohon kunjungan balas diarihatiejat.blogspot.com..btw gmbr2 di atas buat perut sy berkeroncong sgt2..huhu.. peace;-)

DENI KUTA said...

the special one ...liat makanan enak jadi lapar..baybehhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...