Saturday, May 11, 2013

kena gaduh ke kalau nak bahagia

uiksssssss vley plak cenggitu hahhahahahha

Tapi kalau tak gaduhhhhhhhhhhhh lagi bagus kannnnnnnnnnnnnnnnnn

Siap ai tanya pak sutan lagi ...eh kita dah lama tak gaduh ...jom gaduh sekarang ...terus dia pandang je ...kalau tak perlu gaduh kenapa nak gaduh ...mengarut je hahahahha

so mebi formula nih berkesan utk laki bini di Mumbai sahaja kots hahahhahah

2 comments:

peej said...

aku tak suka gaduh. tapi memang bila gaduh lepas tu jadi lagi best la perasaan sebab apa yang tak gemar ke apa dapat lepaskan. tapi gaduh seminggu sekali memang melampau la kan.
n like u said. if tak gaduh lagi bagus kan. :)

Azura R-Ju said...

emmm baca yew " gaduh2 ngndg ..gaduh2 nndg '

statement power dari adik zr tuk weols.. ampehh tui kan ..

mmg x best gaduh , tp bile terr gaduh tu bile baik , rs cm baru kawin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...