Sunday, October 06, 2013

Jemputan Ke Jualan Sarah Hughes GLOBE KL

akak akak n adik adik sekaliannnnnnnnnn

peluang jimats kan poket anda ....

Sarah Hughes Globe buat sale lagi hanya utk my blog readers ...

( thanks Khan sebab dia yg buat poster neh ekekekek )

Date : 6 October 2013 

Hari : Ahad 

Venue : Lvl  6 , Sarah Hughes GLOBE Jalan TAR 
Kuala Lumpur 

Time : 11.30 am - 5 pm 


Make sure bawak family n rakan rakan sebab that day semer kain jadi RM 10 aje tak kesah la harga berapa sebelum neh semer di flat price kan hanya utk kowang ....

make sure mention u dr blog moon ya ...baru la dapat harga sepuluh hengget  

 ada makan makan jugaks cam last time ..

Baca pasal jualan special utk my blog reader ( one day only ) kat SINI  

Dont worry ...kak moon pun akan ada kat sana jugaks ..........harus la mak yong lepak duk diam diam je kat celah celah langsir hahahhaha . Moon dah mintak Khan utk snap few pic kain kain kat sana ...n akak akan share ngan kowang semer kay 
ada org tanya ....ada tak kain baldu neh ....Khan kata ada sket lagi neh . So kalau habis mmg kira habis terus

Khan kata lepas ai share gamba my curtain terus semer pegi n terus ckp ...saya nak beli langsir sama cam kak Moon . ... kain tew jadi RM 10 je hokey ...harga asal jgn ckp la kan 


ni last time ...hope kali nih kalau kowang pegi ada lagi la kain baldu maha berat neh

adik badik embrodery neh kowang tak ley tanya dah sebab masa 30 June tew semer kain neh licin ....yer la kan 10 hengget ...berbaloi2 ...harga asal RM 64 semeter hokey 

my aunt siap sayang nak buat jadi langsir sebab lawa sangat ...dia pun cam tak caya kain tew RM 10 ajers.. 



Update harga utk tawaran khas utk pembaca blog Moon -- > 6 hb Oct 2013

Printed curtain rm10 per meter
Fire retardant curtain rm 15
per meter
  Velvet rm 10 per meter 
Organza 110' rm 15 per meter 
Organza 60' rm 10 per meter 
100% black out curtain rm15 per meter


 jgn lupa mention nama Moon yer n u hanya perlu bayar RM 10 for this velvet nyer range ..mmg tauke mau kasik clear ...stok hanya di rail tew ya ...kalau habis mmg kira habis la ek ...so kalau sesapa aim anak banak velvet nih make sure kol 11 30 am kowang dah sampai ek hiksssssssss

 ni pun jadi RM 10 ya u ols ...kain langsir bidang 60'

 Day curtain organza bidang 110' RM 15 ...ley letak di belakang atau di depan ...depends mana satu yg kowang suka ...ley refer gamba bila day curtain duk depan ...yg nih moon letak kat bilik bawah ...sweet je tgk ...ecehhhhhwahhh
yg nih moon tempah terus day n nite curtain melekat terus ...double french pleat with buttons

owner dia neh sangat baik hati sebab kain yg baru sampai neh pun dia sudi bagi special price utk blog reader Moon ...tq ya Mr Ketan 


 Kain nih adalah utk hotel2 n kain neh special sket sebab dia fire retardant , kalau di sambar api dia takkan merebak ..biasa nya hotel hotel pakai material neh ..

yg neh RM 15 semeter

 RM 15 semeter









5 comments:

Angah said...

betul ke boleh pergi ni...jual nama MOON je eh?

BB said...

Saya mmg tgh cari kain langsir...sarat pn sarat ler....akan ku redah....ni 1st time nk beli....ukuran and corak pn tatau cmne nk beli

farhanamamarifs said...

Kak moon, I dh pegi globe td.
X nyempat nk tunggu ahad.
Mmg nk kain yg simple je pun untuk tukar langsir yg dh lama.
Tp tgok yg baldu tu, lemahhhhh lutut I..wuuuuuhuhuhu

Mrs.Farhana said...

halamak...xde kat KL..bencinye....kak moonnnnn nk kirim leh..hahaha

wani omar said...

Tq k.moon....alhamdulillah memang puas hti sgt wani dpt beli kain2 langsir dgn harga yg berbaloi....memang borong btul2 tadi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...