Tuesday, April 14, 2015

kupon 50% kat Sarah Hughes Globe

Yup ,

ni nak bagitau . Anda semua boleh gunakan kupon nih untuk mendapatkan diskaun serta potongan harga yg hebat kat Lvl 7 Sarah Hughes Globe Jalan TAR

Just tunjukkan aje kat sale assistant anda kat Lvl 7 tu and dia org akan tahu yg anda dari Moonpunyerblog . Nanti bila tulis bil , dia org akan potongkan harga utk korang tau


kupon nih boleh

- di print 
- atau boleh tunjuk imej ni dalam phone aje 


mana mana pun boleh janji ada bukti korang ada kupon nih . Kalau tak asek semua pergi mintak discount je pastuh semer bgtau ' saya nih reader moon ' .

So untuk memudahkan anda semua yg jauh n susah nak dtg dan kebetulan time dtg tak ada sale plak ...maka sekarang korang ley pakai kupon nih ya

kupon nih hanya laku kat LVL 7 SAHAJA u olssssssss


banyak betul kain baru sampai ...so semer stok baru ya .


 sebagai contoh la ya ....untuk Designer fabric


Harga kain RM 39.90 so korang tunjuk kupon , dia org akan - 50% .
jadi korang baya RM 19.95 semeter

sama jugak yg RM 89.90 tuh
korang - 50% kay . Tapi kena tunjuk kupon la



ni adalah Exclusive Fabric so korang akan dapat 50% discount tau 


ni promo fabric dapat 30% discount . Ada yg harga RM 16.90 and ada yang harga RM 14,90 . So tolak discount 30% je nanti k 


5 comments:

sHa NorDiN said...

wah bestnya kak moon.. tp kira sepanjang date yg tercatat tu je ke atau selepas tu masih leh dapat diskaun tu... teruja sgt..

Miss Moon said...

Sha ,

diskaun 50% nih valid pada tarikh yg di nyatakan sahaja dear

Unknown said...

mcm best jee kak moon print je ke msa nk buat pembayaran bru tujuk kupon ke...

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

wahh untung sapa duk d kl boleh shopping

Unknown said...

Salam...kak moon mntak email boleh?? ASAP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...