Wednesday, July 08, 2015

Langsir raya beli kat Sarah Hughes GLOBE jln Tar

hhahah last week tunjuk langsir yg dah siap masih dalam plastik kan. Weekend ari tuh mintak Pak Sutan pasangkan terus.

 Tapi budak kecik ni sedap plak dia parking kat situ tgk upin n ipin.

 Ni adalah lagsir thn lepas...plain silver. Langsir nih sangat best sebab dia berkilat. Moon neh mmg mata slalu je nampak coklat...kelabu. Mmg pusing2 kaler tuh jugak.

Bila pusing kat Lvl 7 Sarah Hughes Globe tuh, last last pegang warna coklat jugak. Tuh yg terus mintak owner Globe pilihkan.

Ketan this is my house...please choose something that is really nice n bright for me

So thank you so much Ketan sebab bagi few option utk Moon pilih...so amik bunga bunga pun yg nampak a bit modern n muda remaja ahakssssssssssssss
 Thank you sayang sebab tolong pasangkan....saya dah masak sedap sedap utk berbuka tadik kan ...hahahha
 terus nampak berbeza n cerah umah sebab warna langsir nih putih n warna lime green.

 Moon tempah jugak sarung kusyen utk match kan ngan langsir tuh. According to Ketan, skrg nih mmg org campo je plain, bunga n stripe. Janji ianya dlm warna yg sama.

Terus sopa tuh nampak cerah

Siap pesan kat Isk Yaya n Sarah...jgn dtg makan kat area nih tau. Nak mkn sila duk kat meja mkn..

Tapi si kecik Sarah tuh la ...kadang makan biskut coklat mulut comot2. Risau kang dia lari2 n lap mulut kat bantal mummy hahahha. Pak Sutan kata apa nak risau, kalau kotor bukak n basuh je la kan. Ha ha betul jugaks kan
 suka la plak tgk sebab cam ceria je cam comel je cam sweet je...matikla puji langsir sendiri

ni utk sarung kusyen. bagitau je ukuran n nak macam mana. Nanti dia org jahitkan...kita baling sarungkan aje terus.

Skrg cik Sarah tuh mmg suka naik atas nih n campak kan semer kusyen2 ke bawah...oooo noti yer kamu.

ok info nyer

Langsir tebal pakai 26.5 meter ( bidang 64)
Langsir nipis pakai 14.5 meter ( bidang 110)
Kunyes besar 7 meter ( bidang 54)
kusyen kecik 2 mtr ( bidang 54)

moon pakai banyak sebab sliding door tak la besar tapi sebab sampai ke siling n rapat ke dinding kiri kanan tuh yg jadi banyak tu

sapa sapa yg nak beli langsir lagi ley la beli kain dulu sebb skrg ada offer

SARAH HUGHES GLOBE LATEST OFFER 


kain readymade pun banyak diskaun. So beli yg readymade pun boleh...balik umah pasangkan aje terus

 French pleat biasa. Harga adalah sebelum diskaun ya u ols. Day curtain yg jarang tuh pun ada yg dah readymade. Readymade adalah di lvl 1 kay

utk Eyelet plak ada discount sampai 60% yer....and sekali lagi, harga yg di paparkan adalah sebelum diskaun.

7 comments:

Rina Pretty Healthy said...

geram tengok langsir cantik2...

E'in said...

cantik laa langsir rumah die.. :)

efie muhamad said...

cantiknyaaa langsir..saya suka yang kaler grey tu, sebab nak sama macam langsir rumah saya hehehe..

Liz Yahaya said...

Waaaaahhh langsir raya eh Kak Moon? Cantik... yellow tuh very bright, I like! Lupa nak cakap, langsir Liz tahun nie still guna langsir grey beli harituh masa first time jumpe Kak Moon ;)

ummi aqilah (LM) said...

Tahun dpn kot kami ganti langsir. Hati dh geram ni tgk langsir lawa2

Ruhill Fahima Mohammad said...

Salam kak moon..nak tanya sarung kusyen besar tu kak moon tempah kat mana ye...upah berapa tu?

Miss Moon said...

Ruhill,

akak tempah sekali dekat globe jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...