Friday, July 24, 2015

Share Langsir Raya Korang

Selamat hari raya semua

Macam mana raya korang ...hope meletop kebabom ngan kemeriahan sambutan bersama keluarga serta org tersayang.

Ni nak bagitau la korang...sapa yg dah pernah beli langsir kat Sarah Hughes Globe, boleh la share kan gamba #Langsirraya korang ...sebab Kak Moon dah bgtau owner dia, aci tak kalau Moon  nak buat giveaway la sikit kat korang ....so make sure utk snap snap gamba langsir korang tau . Kalau korang nak posing jugak disebalik langsir tu pun boleh ....curlass sangat kannnnnnn

Kalau nak up kat Facebook make sure utk tag kan Kak Moon tau ......

Kalau nak up kat Instagram pun make sure utk tag akak

@Moonpunyerblog

#moonpunyerblog
#shglobe
#langsirraya
#langsirraya2015

ha itu saja u olsssssssssssssssssss...sgt mudah hokey. Ni kalau buat open house tuh rajin2 la amik gambaq n tag akak

Ni nak share ada few readers share gamba langsir dia org

 Moon mmg duk lama sangat berkenan kain ni ....bila dah jadi langsir n gantung kat tingkap mmg kebabom sangat kan ...sangat class

ni utk umah mak dia plak ...kata nya mak dia sangat happy ngan langsir nih ...yer la langsir kain mahal tapi dapat beli ngan harga murah ....



Many many thanks to Liz sebab sudi share entry n gamba umah nya yg sangat gorjes nih ...



boleh baca entry sepenuhnya kat Blog Liz . Umah Liz nih lawa sangat terus rasa cam nak gie berraya n bergamba kat umah LIzz hahah



4 comments:

Julia Johari said...

Kak moon, kerlassss semua langsir raya, haishhhh tak ada promo lagi ke nak join hahahha

Liz Yahaya said...

Hahaha Kak Moon... Patut la harinie ade traffic spike. Rupanya Kak Moon puji curtain rumah Liz hehehe. Jemput datang rumah beraya Kak, sambil tuh boleh kita posing depan curtain Sarah Hughes Globe kan? ;)

Inani Hazwani said...

Cantiknyaa semua :)

missalongwani said...

suke sgt tgk langsir kat globe..tercapai jugak nak pegi sane..ahahahahaha...tp...bli yg dah siap pon..ok la....nnt suatu hari nak beli yg xjahit lagi...semua cantik2 corak dia.huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...