Monday, November 16, 2015

Kedai Lampu Murah House Of Lighting Puchong

Ni la kedai paling best utk beli lampu. House of Lighting kat Puchong tuh

Dulu masa Moon nak masuk umah, mmg lampu 1 umah beli kat sini je. Mmg rambang mata tgk lampu lampu kat sini. Dah la cantik...murah murah plak tuh

ni la kedai nya. Dulu blog Moon mmg hit banyak masuk sebab ramai yg cari kedai lampu murah. So mmg tetiba dapat banyak pulak soalan dari mereka yg nak beli lampu. Siap ada yg email say thank you sebab sudi share pasal kedai lampu murah nih. Mmg semua yg pergi sini mmg akan puas hati la

Last week pergi kejap ngan pak sutan. Sebab nak tukar lampu kat foyer umah. Lampu kat umah hari tuh pecah lepas tuh kaki mentol tak boleh buat kuar dari soket tuh. Dah tak cukup mentol.

Tetiba kan terus rasa nak tuka lampu baru.

Yer la sebab boleh beli lampu murah....anytime pun boleh tukar lampu ( omg tetiba ayat cam org kaya ...apa kes )



Skrg dah 3 4 pintu dah kedai dia. Org mmg seperti biasala....penuh memanjang kat dalam ni. Masuk masuk dalam kedai terus kepala dongak ke atas...banyaknya lampuuuuuuuuuuu

lepas tuh sekarang sistem dia org sangat efisien....dah ada sistem nombor. Yg assist kita pun baik baik semua.


 cam comey je....tapi kita org mencari something yg bewarna hitam utk matchkan dengan perabut dan lampu kat meja makan



 Kotak kotak ni sangat pelik tapi sangat cantekkkkkkkkkkkk ...sangat modern dan ala ala hipster


kipas pun ada macam macam jenis



  

 
 
 Yg 3 serangkai RM 129 ni cantik kan. Ada 3 bentuk berbeza...berkenan la sangat. Tapi cam tak sesuai plak letak kat foyer umah tu

 
Mmg kalau masuk kat dalam ni semua pun nampak lawa. 

Tak sempat nak snap banyak lagi gambar sebab bateri phone habis hahahhaha. Penat juga la leher nih sebab duk tgk atas je. Nak beli 1 lampu je tapi dekat sejam nak pilih hahahhaha 

So berjaya la beli 1 lampu ....nanti Moon share lampu mana Moon beli k 

So sesiapa nak masuk umah atau nak cari lampu baik pergi ke kedai lampu murah ni...House of Lighting. Mmg berbaloi baloi


Business Hours:
Tue - Sat : 10:30am - 8:00pm
Sun : 12pm - 5pm
Mon : Off

Address :
No.33 & 35, Jalan BPU 6, 
Bandar Puchong Utama, 
47100 Puchong,Selangor.

Facebook : House of Lighting 


Entry pasal House of Lighting 2009 masa mula nak masuk umah dulu . Segala lampu n kipas mmg beli kat sini je .

Sebab dapat lampu murah ...2 3 tahun sekali pun boleh tukar lampu . Kalau ada rasa cam bosan dah tgk lampu kat umah tu ley la tukar hahhahahah . Ruang diberi nafas baru , tukar cat n tukar lampu terus jadi lain . Lampu ni pun we ols beli di House of lighting 2015

4 comments:

Rizziela said...

harga nmpk murah2 la.. cantik

Innanie Ariffin said...

Kak Moon. asal semua pun lawa!!!

dalila said...

wahhh bestnyee..
sy klu dh ade umah sendiri, memang satu2 kedai lampu sy gi survey..bestnyeee..

Aisyah Ghazi said...

Hi admin. Good entry kali ni. Mmg nampak lawa ! Anyway, free2 jemput datang ke blog i untuk info2 kekal fit dan slim.

>>> Slim & Fit Semulajadi!<<<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...