Thursday, November 10, 2016

Gie jumpa Fillanieee

Hari Jumaat hari tu kan lunch panjang sket kan. Moon g kejap kat umah Fillanie. Masa Moon buat sale langsir kat Globe hari tu dia ada call ajak lunch. Tapi masa Jumaat tu TM bagi cuti so Moon tak kerja n ada kat Globe.

Acctually dia dah lama bgtau nak beli perfume ni . Tapi Moon asyik tak sempat nak g hantar. Mmg dah letak tepi siap siap utk dia.

Since the day before adalah bday dia n dia kena amik n antar Kasih ke rumah ...boleh la singgah kejap kan. Nak anta perfume sekali alang alang kan .

Sebelum tu g lunch ngan Pak Sutan dulu. Nampak plak donut cute cute terus belikan utk The Kasihs. Tergoda tgk mini donut yg sooper dooper cute n mini size. Beli juga utk wat balik ke Isk Yaya Sara.


cute kan ...ni sekali nko ngap je mmg muat mulut . hahahhahah tapi so adorable kan ...cute tangatttt. Tapi ingat Filla kan tgh diet kannnnnnnnnnn katanyaaaaaaaaaaaaaa so beli utk anoks anoks je .

Utk Mak dah ada coklat siap dlm kotak perfume .... diet letak tepi la pilla yer hahhahahah.

btw kedai mini donut ni adalah depan Chicken Rice Shop. Rupanya donut ni sedap hokey n lembut sangat mcm Big Apple tu . Dia fluffy n bukan padat cam Dunkin Donut.

Moon plak mmg nak kena ke pej pos kat Shaftsbury tu nak pos order perfume ...lalu plak kedai belon terus masuk n beli belon. Kebetulan ada nampak sorang mamat ni buat belon siap ada heart beso lagi warna hitam merah ( misti utk awek ni ) ...terus Moon pun ckp saya pun nak cam tu jugaks hahahahha. Moon slalu beli belon kat situ sebab senang nak pilih n dia org buat pun cepat. Sekarang dia org kat Lvl 6 Shaftsbury Square Cyberjaya. Dulu kedai kecik je tepi escalator la ni 1 kedai dah ...hebatsssssss

* ni gambar lama masa Moon g buat belon biru utk bday anak kwn . 


Sekarang ni kedai belon belon ni kat Lvl 6 ya . Naik escalator tengah tu kedai dia belah kiri u ols masa naik tau. Apa namap kedai akak tak pernah ingat plak hahahha yang tahu kedai belon je muahahah

dah siap tu nak bawak ke parking mmg mencabar sebab tetiba angin kuat plak mmg berterbang terbangan belon. Nasib la akak ni berat kalau tak misti dibawa angin hahhahahah ( apa nko ingat nko ni layang layang ? )



Moon tgu jauh sikit dr umah Pilla. Nampak dia sampai n masuk umah  ...lepas tu Moon bg salam semua bibik yg bukak kan. Kasih dah gelak gelak dah bgtau mama kat atas ....kita org gigih nyorok. Ntah hapa hapa kannnnnnnnnnn hahahhaha bibik gelak gelak je tgk kita org. Aku pun dah sama naik excited cam budak budak dah hahahhaha. 


Bayangkan ek yg beso sekali tuh pun sama naik jerit n terkinja kinja wish Happy Bday...nasib tak retak flooring umah Pilla 

" Eh apa ni ...napa ad belon ni ...eh apa niiiiiiiii "

Biasalah Pilla , teruja dia ada mcm gelabah sket n malu malu gitew hahahhahahhahah ampun bday girl. 

Moonieeeeeeee apa nieeeeeeeeee

Sila la bayangkan buk pilla wat lentok lentok n malu malu . Sekali budak budak ni dah aim dah nak belon Mama hahahhahah 


Buk Pilla sempat posing ngan perfume lagi auwww. Maafla yer gambo dr phone di dalam umah yg sgt romantik lightingnya mmg cam ni la yer hahahha. Ni kalau duduk lama lama mau Moon  terlelap kat kerusi tu. 

Singgah kejap je sebab semua dah nak kena rush masuk opis . Hari Jumaat je boleh panjang kaki sket cam ni ...hari lain sejam lunch hour tuh habis duk dlm kereta je . Baru la jumpa hi hi bye bye hahahha

Happy bday ya buk Pillanie ...moga murah rezeki n sentiasa sukses dlm apa jua nko lakukan ..auwww


Happy sangat sebab bila Pilla bagitau dia suka perfume ni . Murah tapi botol elok n berat ...bau pun wangi. Size senang campak dlm handbag.

Siap dia tanya ni berat botol ni ...kaca ke ni Moon .

Kaca ni Pilla....nak test . Jom kita baling 1 kat luar tgk pecah ke tak .

Sengalllllllllllllll hahhahahhaahha

Kalau u ols nak cuba juga perfume Inspire by Dr Sheikh and DESIRE by Dr Halina boleh whats app Kak Moon k  011-3999 0764

1 comment:

Rozita Abdul Rahman said...

comel je korang.. haha.. asal tak rakam video yg besar sama terkinja tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...