Friday, July 22, 2011

Kain yg di discountkan utk my blog reader

sticky pos until 22 July 2011

Offer valid until 30 August 2011
Just mention " Blog reader Moon " untuk offer 50% , lvl 5 Globe jln TAR

FAQ : Kalau tak ley join Sabtu 23 hb ni ....pegi sendiri boley tak ?

Answer : Yes u can ...pegi je n mention kan nama MOON and u akan dapat discount tak sebut nama MOON maka sila bayar harga tertera kay ...hiksssss . The offer adalah sampai 30 Ogos 2011 . 23 hb nih Moon kebetulan mmg nak beli kain kain utk umah ...so ai ajak la u ols skalik my lovely blog reader n friends ...kots segan ke apa kan.....




kain langsir yg berjaya menarik perhatian maks ....aue cer teka cer teka berapa hengget semeter neh ...teka teka akakkakakka its RM 12 per meter but but ...but but but for pembaca blog moon ....its only RM 6 per meter ...tergoda taksssssssssss....jgn tergoda kat anak teruna ai ...tergoda kat kain tak pa .

ini pun range RM 6 per meter ....ada yg berkenan dr lot neh? Ai ada u olssss siap tunjuk 5 6 kali ke pak sutan ahahhahah ada makna tew muahahhahaha ....ai kan suka cakelat - hitam - putih

isk dah cup langsir monster2 neh ...kain nih bidang besar ...so yg display tew adalah 2 1/2 mtr aje pakai nya ...kain sangat best n ley di jadi kan cadar jugers ....wah langsir ngan matching sarung tilam n bantal ...best ....
antara katun katun yg ada ....isk kata dia nya monster2 adik nya princess princess ....adu nasib la bawak duit 50 hengget aje kalau tak licin la poket ..tempting sungguh
nampak tew 30% je kan ...but for my blog reader kiter up lagi ke 50% ....amacams ...
tak larat la nak amik gambo ...ai amik mana yang ai berkenan je la kan ....ada banyak lagi kat sana ....

Ok ...sapa nak ikut rombongan cik Moon ke Sarah Hughes Globe sabtu nih 23 hb di lvl 5 bahagian klain langsir ?( yer dulu ia adalah Globe Silk Store ) Sila angkat tangan ...let me know ai kena konpom kan berapa org so that dia org ley sediakan welcome drinks wah cam party gitew kan ...

So jom kiter sopink ramai ramai ....kalau tak mo beli lagi pun tak pa ...jom ikut usha usha kain ....feel kain tew rasa kualiti n tgk corak2 dia ...tak der paksaan utk beli ...mana tahu nanti akhir bulan ley dtg lagi ....akakkaka

so ai need dalam 20 org kalau lebeh pun tak pa ....hahahahah jom jom kiter together gather ....bawak kamera masing masing ...pastuh ley la share ngan pembaca blog kowang laks ....kiter posing celah2 langsir ...wah gitew cam scandal laks bunyi nyer

so please send me an email: munirah301@yahoo.com

tajuk : rombongan cik moon ke Globe

and ai akan emailkan u detail nya kay ....ajak je mak makcik adik kakak join sama sama ...kalau tak cukup air kiter sambung minum kat pasar malam Jalan TAR ekekkeke

jom jom jgn lepas kan ...

eksklusif utk pembaca blog Moon only

make sure kowang dah ukur siap siap ...

tinggi slidding door berapa
tinggi tingkap berapa
berapa meter semua nyaaaaa.....

1 - Azie n Arief
2 - Fino
3 - Lyn
4 - cik puan nurul
5 - mimi hamid
6 - Ina n Khezry
7 - Kak Pah
8 - Xra and Ali
9 - Fati
10 - Kak Yanie
11- Ayien
12 - Jujue Lopez
13 - Fazil Zura
14 - Mama Ayu
15 - Nurul 7155
16 - Kak wani TM
17 Mai n zaimi
18 Ieta
19 Kak Linda
20 Life is just like this
21 Riniy
22 Lieza n Bamie
23
24
25


boley tambah je kalau nak ...tak kesah berapa org ...my target is 20 bloggers but kalau lebeh pun lagi bagus

Rombongan ke Sarah Hughes Globe Lvl 5
23 July 2011
Sabtu
11.00 am - 2.oo pm
c u there


contoh kain yg ai beli utk test :
ley nampak dia nyer depan n belakang n tebal jugaks kain nya ...ermm ala suar sekolah budak skola menengah hahhah tebal cam tew la rasanya
so ai buat notice board utk bilik study ...lom gantung lagi . Ada banyak balance kulit2 album so baluut span n balut ngan kain yg lawa nih . nanti kena beli tempat gantung tew ...

* ralat ...sowi RM 5 tew harga moon hr tew ..actual price is RM 12 after less is RM 6 . Sorry




65 comments:

missalongwani said...

wahhhhhhhhhhhhhh!!mmgg giler serta teruja..tp aperkan daya...sy dok trg.....nkpi saner..jauhnyer..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!kak moon..xaci.....

lynn saleh said...

salam moon. saya berminat nk join la. reserved utk saya ya.

shilafaizz said...

waduhhhh menariknya langsir budak2 tuhh...syg seribu kali syg, dah ade event on 23rd tuh...isk isk *nanges!*

Sharifah Norizan Syed A Kadir said...

bestttttt .. sy baru jk follow cite norm..... harap dia cept sembuh....

such a love famly so touched

nk kainnnnnn pah dok sbh

iEmA said...

Kak Moon....
Kebetulan sy tgh carik langsir utk rumah baru sy, tgk kat cnie best gilerrrr... cantik!!! tp, sy kat Alor Setar.. dpt tgk je laaa... sadiss...

Aida Qisya said...

tergoda..jumaat ni ku turun kl..so klu smpat nak join..ni serius ke harga tu

Cik Puan Nurul said...

wahhh nak2..yg gambo 1st tu minat ngn kaler oren n purple pastu yg kartun tu pun minat gak pastu gambo yg last pun nk purple ngn ijo ngn merah eww sukenyaaa..walopun baru je semalam pi nagoya cr langsir tp mmg bercadang nk beli satu lagi kaler peberet wahhhh beshhhhhhh

dilot said...

alaa balik kg :((

anime said...

kak..kalo x dpt pegi sabtu ni..pergi sendiri boleh ke? last date tawaran sampai bila..huhu nk menumpah tuah kak moon juge

e!ya said...

akak klu xleh join date tue..leh tak saya g sdiri date lain n gtau nama akak..

edaleeja said...

salam buat moon...dh lama duk baca blog moon tp tak berkesempatan nk komen..duk asyik baca citer sedih, genang2 ayaq mata..langsung tak komen..

siyes kain tu cantik...tp eda baru je shopping kain last saturday utk langsir umah baru...frust ni! takpe2, have fun la moon shopping2 ngan reader lain. me jauh di trg ni :)

~nani~ said...

salam...bestnya...

Muffy said...

Moon..berapa lerang kain tu? mmg tgh carik langsir utk budak2 punya bilik

Aapitz said...

yer2..sgt frust..!! semalam redah jer beli langsir kat ikea....sbb maser dah suntuk. Tp sgt tak puas hati sbb fabric dier tak byk choice...

Kalo apit pergi sendiri kedai later2 tuh, bleh dpt discount lagi tak..?

Miss Moon said...

kak Muffy ,

lerang / bidang 120 kot kalau tak silap sebab ley jd cadar utk katil queen ..

Apit ,

Alamaksssss terlambat bgtau hahahhahah ....kalau tak harus umah baru Apit dpt langsir best nih ekekkeke .....dah awak duk diam 23 hb tew ...darah tgh manis giler ...tak ley kuar .

nanti moon bgtau ia nya valid sampai bila .....just sebut je nama ai ....auwwwwww Moon ai folllowwwwwww

Azlina Mohamad Kassim said...

moonnnn.....nak itut....letak nama ai erk....ina ngan khezri....teruja tengok kain2 dia...sangat cantik...

Mimy Hamid said...

moon teruja kain langsir nya memikat hatiku

Miss Moon said...

ok inaaaaaaaaa..........dah letak nama ina dah


Mimi jom ...ngan en awak ...

Azura binti Ab Aziz said...

assalam moon...kalau order online jek takleh ker...Zura duk Pasir Gudang, Johor...huhu.....i really miss Globe....koz dulu2 kalau soppink raya mesti kat Globe....meriah beli baju raya ...

Hikmah said...

Cantik la k.moom...tringin nk ikut..tp sy duk penang..tgk dari jauh je la nmpaknya.. :(

fati said...

kak moon!! nak ikottt!!! sy baru je follow blog akak semenjak kisah norma... nak ikut beli langsir!!! kami baru kawen, baru pindah rumah, tak de langsir lagi kat umah tu... nak ikot.. nak ikott nak ikottt... pelissss~~~~

Rozita Ceritaita said...

ala kak..jauhnya jln TAR.. kite duduk kuantan la kak... errr yg gambar 1st kaler oren tu xleh pos ke kak... cantiknya...

Miss Moon said...

rozita nak mintak kak moon belikan pun vley ..

email kan ke kak moon
munirah301@yahoo.com

ayien78 said...

moon..nak ikut gak boleh tak??? ayien cuba carik no hp moon dah hilang plak dlm hp ni adeihhhhh
mcm best jek....

aLin arLene said...

kak moon, cantik sangat...nak ikut but ada kenduri lak...takpe2 kita gi nanti nak ajak mak, makcik, nenek shopping gak...nak borong semua...huargh3

Miss Moon said...

ayin ....save nom ai cepats

013 3995 265 hahhah sebab daku pun keilangan nom tepon nko hahhaha

puan azie said...

mcm mnarik jer..azie dah folo akak. tp 23rd 2 xleh la sbb ada hal. kalo g ari len leh x

Miss Moon said...

cik _azie ...hari lain pun boley just mention kan nama kak moon pada yg potong kain or tulis resit tew

nilamza said...

Moon, i nak order kat u je bole? i x bole nak join u on this 23rd....ada kenduri kat melaka. Tp i xnak la terlepas peluang dpt langsir2 yg cantik ngn price yg d' boom tu....rugi sesgt rasanyer.

Miss Moon said...

nilamza ..

its ok kalau u tak dapat join us on 23rd u still ley pegi sana since the offer sampai 30hb ...end of ramadhan . But kalau u nak suh ai belikan pun vley . please email kan ke moon at munirah301@yahoo.com

then moon akan explain on the payment and etc and u nak yg mana satu ...tenks

Hazey said...

salam
masih terbuka lagi tawaran-tawaran kain langsir ni? kalau ada boleh email details kat hazey_007@yahoo.com, berkenan sangat, boleh siap tempah tak?

zeera said...

weee name sy ade. hiks. nnt tnye ali keje bila ye kak. hee

Azura R-Ju said...

wahh syok nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Adlilatun Nur said...

Moon. Nak tanya. Kalau g sendiri means just mention reader blog moon akan dapat special price ek?
Kat globe ek?

asfiedaimpiana said...

salam kenal sis...i just be ur lucky follower 1129 hehehe.

Saya start baca blog sis pasal kisah norma, setiap hari sejak 2 minggu yg lalu saya akan jengah jika ada entri terbaru pasal norma. Rasa simpati dan takziah atas dugaan yang menimpa talib. Sampaikan salam saya pada dia nanti. SAya doakan semoga norma akan dapat sembuh semula dan talib akan tabah dalam mengharungi dugaan ini. Peluk cium untuk rafiq yg chomel dan montel itu.

Unknown said...

wah... cantik2 la kak moon.... terbekenan la.....

Miss Moon said...

SiTyAiZa, jom followwwwwwwww

~HaiRiZaN~ said...

salam kak moon..
cantik2 la kain ni akak.. teringin nak pegi tapi tak dapat la..kalau saya pegi sendiri boleh tak akak? sbb 23hb ni saya ada kendri belah suami saya..

Miss Moon said...

hairizan . ...boley ...pegi sendiri pun tak pa the offer is untill 30 august ...

just bgtau kat sales assistant tew ...im blog reader moon ...just mention nama MOON ..jgn sebut munirah laks ekekekkeke

kalau incase la SA tew tak tahu just cari Mr Ketan Doshi ...he's the manager there

Anonymous said...

Yg kt JB ni mcm mana pulak... Nk join... huhuhuhu...!!!!

mama ayu said...

best nye kak, ade kosong lg ke kak

Miss Moon said...

mama ayu ....nak ke

moon masukkan nama u skali

neini said...

kak saya ingin nak join tp sabtu ni bday husband...so if g sendiri still bole dapat 50% discount tu

nurul_7155 said...

woowwww,..ade space utk saya x,...nk jugekss,..tgh cari langsir raya ni,..i minat sungguh langsir yg 1st pic tu yg ade anak teruna dok posing tu,..suke colour orange,..reserved kan nama i kak moon,...(",)

sal said...

sejak norma sakit, sal memang follower sejati blog kak Moon. tapi x pernah lak nak sign in jadi follower.tp arinih dah.heheh... sal buleh pi gak kan? tp sabtu nih ada ldp (kursus kat sekola). nt sal pi sendirik k... thanks.

tihasweetie said...

kak moon....arie lain law nk g bleh x.....sabtu ni x leh join sekaki la...huhuuhhu...aperkan daya.....leh x kak moon arie lain....plzz.......

Unknown said...

kak moon... rambang mata... tgk semua berkenan...huhuhuhuhu.... kalau post mai kedah ni boleh ka????

Erin - Ibu Qistina + Qaisara + Qamilia said...

Moon, erin tak dpt pegi la tarikh 23hb ni...
tp kalau pegi terus and mention nama moon boleh kan?

Life is just like this said...

moon, i ni silent reader je. bole join gak ke? hehehee..

Miss Moon said...

boleyyyyyyyyyyyyyyy email kan kak moon ....apa nama ek ekekekkek

munirah301@yahoo.com

ok kak moon letak nama u skalik kay

afai said...

rasa cam nak join..tp klu pegi selepas tarikh kak mun gi leh dapat lg kan..

CoklatChef said...

mmg casual dan selamba corak2nye, tp ada kursus plak sabtu kan?

Adlilatun Nur said...

Salam... Kaka moon nak tanya lagi sekali boleh kan nak g sendiri?
Sya baru2 jer baca blog ni dlm 4-5minggu lepas.
Aritu dah tanya tp x dapat approval. Segan aaaa plak.
Tp dah tunjuk post kat hubby. Boleh ker ni nak g?

Makasih~

mama ayu said...

kak moon, nk g gak la usha2 dulu yg mana bkenan, tp rasanye kena g hr lain leh la kak, tggu gaji dulu la kak. tq kak

lynn saleh said...

moon, kalo tak dapat pi sabtu ni nk pi bebila dapat less tak?

Ina Hashim said...

alamak,jauhnya nak ke KL...takleh pos ke ek?hehe

deqmai said...

akak...sy nie silent reader je...blog pn xde...tp sy slalu bace blog akak psl kisah norma tu...bole jugk ke dpt diskaun?hehhee...tp xdpt la pegi hari sbtu...huuhuu...kalo bole akak emel sy deqmai@yahoo.com....tengkiu!=)

illey ibrahim said...

nak...tapi nk pegi hari lain boleh??

Formerly known as Superwomanwannabe! said...

Miss Moon, salam perkenalan...Im one of those yang terdapat email mengenai Norma...huhu so sedeyyyyyy . so young to be tested dan she is blessed to have family and husband macam you....and I started reading and crying and now im drooling !! Over the kains! (Sungguh lari topik) . Anyway for your sister I akan hangkut husband I yang keje GH tu pergi melawat..(is she still there?) - dan akan doakan yang terbaik bagi dia...semoga dapat organise berfday party Rafiq! haa hows that for a target? Eh dah terlebih cakap lak. anyway am interested in the curtains as well!! Will drop by and use your name shamelessly if have time! ;)

Formerly known as Superwomanwannabe! said...

laaaaaaaaaaa tak abis baca...

Zila said...

nak ngikut jugak, tapi kena kerja.. Pegi next week pun blh jgk kan? Memang kalau mention ahkak Moon punya readers blog mmg depa bg disc ker?hihihi.. dah baca ayat kat ats tp sesaja buat tak faham.

sue-ab said...

cantik la moon..makcik berkenan gak tgk yg memula tu..tp tak leh ikut rombongan cik moon tu...makcik outstesen lagi mggu ni..frust...

Mysunshine cake said...

salam moon,
I baca ur entry pasal Norma. I doakan semoga Allah permudahkan segala urusan..& tabah menghadapi dugaan.

& then i ternampak ur entry abt curtain fabric.. wow.. ternganga i ^_^ memang nak shopping fabric.. will go to that place... tq for sharing

zar

Mimy Hamid said...

moon i tak larat nk pi sabtu ni...nanti reveal kain best best skit...leh wat sarung bantal anak..hihi..moon nak sebut kat sapa pembaca blog moon ni..kat salesman ke

Haris Zuhaina said...

As Salam.. Kak moon, meleleh lah tgk... nak p, tp taku p sorg2... hubby plak bkn kaki jln2 nih... kak moon bt lah biznez jual kain-kain nih... blh bli online ngan kakmoon ... amacam? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...