Wednesday, April 16, 2014

RM100 cash , sapa nak

ha ha nih akak nak bagi duit neh ....ada org nak tak

RM 100 utk 5 org yg layak ...bukan sorang dpt 20 hengget tapi sorang dapat 100

cara nya senang je ............amboi semalam masa war war kat FB semer laju je cakap nak kannnnnnn tapi tak ley la bagi cenggitu . ada la cara nya n cara pun senang je pun ...bukan kena kuar kan peloh .....


1 ) Sila like page page neh Miera301 at The Globe sebab voting akan di buat kat sini utk memudahkan akak korang neh tgk sapa yg dpt vote paling tinggi  .....

https://www.facebook.com/moonpunyerblog


2 ) Snap gamba korang ngan coupon akak bagi semalam . Yg 50% discount coupon tuh ....kalau malu sangat ..gamba sesapa pun tak pa janji ada org n coupon ..jgn plak amik ngan teddy bear ke ngan kucin ke hapa ... and upload kan ke Page Miera301 at The Globe

upload je kat timeline / wall tuh . Klik kat photo/video n post a photo . gamba kowang yg cute ngan coupon tu .






3) nanti moon akan masukkan gamba korang anta tuh dlm album nih 




4 ) so 5 org yg dapat kumpul paling banyak LIKE akan menang RM 100 setiap seorang . Senang kan ......tarikh mengundi sampai 22 hb  April sahaja 8 pm


So apa lagi start la meng selfie kan diri

n jgn lupa guna coupon 50% tuh masa beli langsir kat The Globe by Sarah Hughes tu nanti

all the bestttttttttttttttt

alahai kowang neh anja anja sangat kan ...........tertanya tanya mana nak amik coupon tuh ...akak dah letak kat entry sebelum nih kan . Tak pa la akak kasik la lagi skalik kat kowang

2 comments:

Mimy Hamid said...

alaaaaaaaaaaaaaaaa takde FB caner kak hukhuk

Munirah Izzan said...

hurm...akak,, nak tanya ni...kupon ni boleh print je ker if nak beli langsir tu? atau mcmana ea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...