Wednesday, April 30, 2014

Pilihan langsir yg lebih murah

Since ramai yg tanya ...tak der ke langsir yg sangat budget cam 5 hengget ke atau bawah 10 hengget ke .

Yer la kadang bukan semer ley beli yg mahal kan ...mebi utk ruang tamu kita amik yg special tapi cam bilik2 kita nak beli yg biasa aje kan ....contoh nyer bilik bibik ke bilik stor ke . Eh ada ke bilik stor ada tingkap ...ahaks

So pihak globe masa jualan ngan para pembaca Moon , dia org pun banyak tanya customer . Apa yg korang nak ...apa yg kita org ley offer lagi utk u . So they came out ngan kain kain yg super murah nih but yet sangat lawa ....now everyone can come to Sarah Hughes Globe utk sopink langsir .

so sekarang dah ada semurah murah langsir hingga la semahal mahal langsir ....n sesuai utk semua ....

suka tak .

ok moon share langsir RM 5 ....yg nih kowang jgn plak mintak diskaun 50% plak . Yg moon share kat sini TAK ADA DISKAUN ....NETT PRICE ok ............ takkan nak beli 2.50 semeter kot kannnnnnnnnn hahahhaha

 
 range nih RM 5 only bidang 60'
 dan ada banyak lagi kat sana  .............nanti moon mintak khan whats app kan gamba semer langsir rm 5 



RM 9 semeter ...are as follows :


 


Ada jugaks day curtain yg bidang besar ...tapi ni BUKAN RM5 atau RM 9 ya ....Moon share aje utk tunjuk apa yg baru sampai 

Fabrik SWAFFER from Europe . Bidang 110' RM 31.90 semeter 
 
alahai berkenan la plak yang nih ...amik langsir plain misti tantek neh 

 
 nanti moon update kat kowang ek kalau langsir nih ley tunjuk kupon utk dapat 50% diskaun ya ....

Yup ...tunjuk coupon ni n langsir kat atas bidang 110' tew RM 31.90 akan di potong setengah harga ...so jadi dalam 15  hengget something cam tuh kan ......

Sila tunjuk coupon nih ya . Tak kisah la tunjuk kat phone ke kat kertas printout ke janji ada proof ya 

4 comments:

GREENJADE said...

wahhh best ni...cantik2..macam nak je...

LM said...

huwaaa mcm best je.terngin pulak LM nk tukar langsir baru

Merah Itu Cinta.. said...

Dudk luar kwsn ni camne laa nk beli..meleleh air mate tgk..

Unknown said...

Yeay! Sambung lagi promotion..tqtq Moon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...