Monday, February 08, 2016

Langsir murah KL

Assalamualaikum n Hai semua.

Jualan kembali lagi. For those yang mmg tengah mencari langsir utk Raya, untuk kenduri, untuk masuk rumah baru atau just untuk tukar langsir lama yg dah berubah warna n dah ada koyak koyak....ini la masa nya utk membeli u ols


Moon mmg selalu dapat email n pm tanya pasal bila sale langsir

Ok ni akak nak share ngan anda semua. Sebenarnya sale ni bermula akhir bulan Jan hari tu. Tapi di sebab kan ada hal hal yg tak dapat dielakkan, Moon tak sempat nak share kat blog. Sebenarnya ada banyak sangat benda nak share ni. I will try my very best utk update waktu cuti panjang ni.


Jualan ni mmg khas sempena cuti panjang dan juga sambutan Tahun Baru Cina. Kita bagi lama sket kali ni sampai 28 Feb 2016 tau. So anda semua boleh plan bila nak dtg ke Jalan Tar


Tunjuk entry ni pun boleh

nak save siap siap dalam phone pun boleh ( just tekan lama lama imej ni n save k ). dah sampai kat lvl 7 just bukak gallery n tunjuk pada staff.



Ni adalah antara harga harga nya u olsssssss. Siapa yg pernah pergi n mmg selalu pergi repeat beli kat Lvl 7 Sarah Hughes Globe ni mmg tahu dah kan. Kain langsir kat atas ni memang murah n cantik serta berkualiti.

Kadang kain yg anda nampak 2 3 bulan lepas mungkin tak ada kali ni sebab sold out. So kalau ada yg berkenan tu mmg kena cepat cepat grab...kalau tak melepas u


Ada juga yang berkenan kat kain yg dah habis hahahhahah tapi jgn risau sebab ada few fabric masih boleh di order. Tiada charge tambahan, cuma anda kena sabar sket utk tunggu kain sampai sebab kain ni bukan dari Malaysia.

Kalau ada penjual kain....u ols pun boleh dtg n amik kain kat Globe. Ada diskaun juga utk designer n pembelian pukal ( kenyit mata sket )

Anda seorang interior designer...boleh juga beli kain dari kami

Baru2 nih ada arkitek yg bina rumah rumah bangalow pun amik kain dari kami. Yes, kami pun boleh pergi utk amik ukuran n pasang ( ada charges mengikut lokasi ) . Last week arkitek tu msg bagitau langsir dah siap pasang kat umah client dia . Client suka sangat n Sarah Hughes Globe did such a good job.  Mmg seronok bila dengar feedback mcm ni. Moon pun seronok sebab blog yg merapu ni berguna juga utk org lain. It makes me feel so good .

Sesiapa yg mmg biasa tgk tgk kain misti tahu kain kat sini mmg cantik2 dan berkualiti.

So sekarang anda tak perlu nak tgk je n makan hati sebab sekarang u ols pun boleh memiliki langsir yang cantik n meletop kebabom...

 
Moon mmg sangat sangat rekemenkan kain kain kusyen atau upholstery. Sebab kualiti kain nya sangat bagus. Jenis baldu rapat2 yg takkan tercabut punya. Boleh refer gambar di atas. Moon mmg sengaja zoom in rapat supaya anda boleh nampak

Kain baldu ni mmg mahal kalau nak beli kat lain. Tapi kalau time sale mmg u ols patut beli sebab kami akan jual only at RM25 per meter. Kain ni sebenarnya RM 80 per meter n ada juga yg RM100 per meter.

Kalau kita pergi hotel2 n rasa sofa2 kat hotel, kain kain mcm ni la dia org pakai.

Ada reader Moon beli kain ni n dia pergi tempah balut kusyen kat area umah dia. Org kedai tuh siap tanya u beli kat mana ni....harga berapa nih ...berapa ratus semeter ni. Sebab org balut kusyen mmg dia tahu la mutu n kualiti kain kain ni semua kan.

So kalau plan nak balut kusyen yg lama atau sofa lama...u ols boleh consider kain upholstery ni semua. Ada juga upholstery fabric yg kita nak clear and selling at RM10 per meter. Ada juga yg buat langsir...semua pun boleh

Ada plain

Ada corak bunga n belang2 n abstrak

Ada yg tebal n nipis

Ada yg baldu n ada yg tak baldu

So pendek kata semuanya ada. Boleh dtg ke lvl 7 n tgk tgk kalau berkenan boleh beli...


Pasti nya ada banyak pilihan untuk memenuhi citarasa semua

Anda minat abstrak

Anda minat bunga bunga

Anda minat ala vintage

pun ada 

 

Ramai yg dah nikmati diskaun yg best n beli langsir murah murah....anda bila lagi . Jom dtg ke Lvl 7 Sarah Hughes Globe n tunjukkan VIP Pass kat atas tu ya

Ada juga yg dtg n nak jumpa Moon. Moon tak kije kat sana tau. Globe mmg bagi special offer nih khas untuk pembaca n follower blog Moon sahaja.

 Boleh baca entry mengenai langsir Globe di Blog Julia Johari. Entry 1, di Lvl 7Entry 2, langsir yg di pilih dan Entry 3, hasil tukar day curtain 

Blog Fillanie hasil langsir Globe

Blog Peej hasil sopink langsir

 Dia org pun dah dtg sopink juga... Neena Anuar, Ina Achik, Dya PinkMomma n Mimy

 With  Kak Ai Entry kunjungan dia di sini  

 with adik manis Yaya Natsumi yg masa ni 1st time dtg ...lepas tuh next sale Moon buat dia pun dtg juga ngan mak dia hahah nanti kalau akak buat sale lagi Yaya datang k

Langsir murah, Langsir murah, Langsir murah, langsir murah



13 comments:

Mila Hilas said...

smlm sy bru p beli kain langsir kat gio bangi.

Rizziela said...

dah lama x beli langsir... kena cari gak tuk raya thn ni

Aznita Fazlin said...

Mmg murah..berbaloi jg..tak tau bila dpt g sana...

Ummu Ahnaf said...

Kebetulan tengah google pasal langsir. Boleh terjah ni

Izat Ishak said...

InsyaAllah akan ke sana tuk beli langsir masuk rumah baru..

surina said...

Moon tlg lh buat sale bln 25 march ni

Nur Fara said...

Salam sis Moon..
Weekends ni ade sale/VIP x?
Plan nk g sane.

Unknown said...

salam sis, nak tanya dalam masa terdekat ni ada sale x, nak cari langsir untuk rumah baru...

icecreamdurian said...

Hai Salam.Saya nak tanya, Kalau nak beli langsir, better beli yang da siap ready made atau beli kain dan hantar tailor? saya x pernah beli langsir sebelum ni.

icecreamdurian said...

Hai . Beli Langsir lagi bagus bei yang da ready made atau beli kain dan hantar tailor??mana yang lagi murah yeee??yang jimat ko?

Shamsul Haszri Hashim said...

Untuk tahun 2017 ada promotion lagi x? Ada lagi ker utk VIP Badge tahun 2017

Unknown said...

Sis...2017 belum ada sales?

Has Serama said...

selalu view n read blog ni. tapi cmne nak dpt vvip badge tu.. mcm best je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...