Friday, April 01, 2016

Lunch Date

Hari ni  lunch with big bos Ephyra , Puan Amiza n beuty blogger yg femes Innanie. 

Sebenarnya Amiza dtg hantar kan 5 goodie bag utk diberi bagi cabutan bertuah kat Sarah Hughes Globe  besok .  Plus kita org ada bincang sket few plan utk Moonpunyerblog bersama Ephyra.

Ha plan apa ? Tu kena tunggu Kak Moon bgtau nanti. Bagi setel satu satu dulu. Selagi belum setel sale, selagi tuh la takley relax lagi

Moon mula kenal Ephyra nih masa mula mula Ephyra dilancarkan. Memang lama kan. 1st entry Moon buat pasal Ephyra adalah June 2012

First Entry Ephyra 

Mmg berkesan Ephyra ni . Siapa yg pernah minum mmg tahu la kesannya

So akak nak bagi korang pun cuba ...sebab tuuh la buat cabutan bertuah ni. Nak korang pun rasa kehebatan n keberkesanan Ephyra ni

Dalam goodie bag ni juga ada Inteemor yg sangat meletop kebabom tuh. Inteemor ni la yg bantu kak moon dtg bulan selepas etahun 8 bulan tak period. Pengalaman minum Inteemor 


Tq so much Amiza.....Amiza tetap ramah n friendly sama cam mula mula kenal dia dulu. Thanks dear


Bermula dari Ephyra ....now dah ada macam macam . Tahniah Oceanlife

2 comments:

CikLily Putih said...

memang ephyra sangat bagus, kite pun minum gak

careno said...

so far mmg dgr ephyra punya feedback agak bagus....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...