Wednesday, April 24, 2013

Makan mlm di umah

Makanan semer dibeli aje . Asal nya Talib nak bawak Umi makan kat Saba Cyberjaya neh tapi kita org dah tak larat la dr Cyber nak balik Salak amik bebudak n Umi kat umah then patah balik ke Cyber pastuh balik semula ke Salak ....penat gie amik Umi dr Pilah pun tak hilang agi ...hahahhaha

Adik Pak Sutan ada kat umah sebab dia pun cuti sem ....so sebelum dia balik tepen dia dtg la umah dulu utk few days ...so vley la dera dia jap ...suh dia jadik bibik yg berjaya hahahah

Since kita org tak mo dah ulang alik Salak - Cyber maka kita org tapau je Mandy Lamb utk Talib n Umi ..pastuh Talib kata nanti dia bawak pizza ...yeyyy tak yah masak ...ekekek tetiba kakak ipa nye jd pemalas nak masak ..ampun ya ...sok sok akak masak kayyyyyy

 Kemain sonok la Cik Yaya sebab Uncle Talib ada belikan hadiah utk dia ...habis la LIb ....harus anak akak feeling feeling princess pas nih

 Talib yg makin cekeding hahahhaha..rasa nya last nampak dia kurus cam nih adalah masa kenduri kawen kita org ...hahahha lama giler tew 9 thn lepas ...habis la pas nih makin ramai la org nak berkenalan hahhahahahh ....

Yg klaka nya Mama siap call Moon tanya.....Munirah rasa Talib tew dah jumpa pengganti ke lom ...tetiba mama plak yg curious kan ....

Ntah la Mama ...ari tew ada gaks tanya tanya tapi dia no komen sangat . Kalau dah ada bagus la atleast terurus la sket hidup dia n Rafiq ...nih duk asek ulang alik KL Tepen ...sampai bila kannnn...tapi kalau Talib nak ....ramai yg nak berkenalan ngan dia neh hahhahahahha ...apa kata mama tanya dia sendiriii

apa jawapan dia agak agak nya ........korang rasa apa talib tew kata ....ahahhahah tak pa la kita sama sama doakan agar dia dapat pengganti yg terbaik buat dia n Rafiq . Sapa sapa pun tak pa janji baik org nya n penuh ngan kasih sayang ...tew je . Next month genap la setahun Allahyarhamah Norma pergi ...

Ramai jugaks yg amik berat pasal Talib ...ramai yg email tanya Talib tak nak cari pengganti ke ..siap nak rekemen adik dia org la sedara la ...wahhhh kembang setaman la Talib ...tak pa la tew serah kan kat dia ...inysallah dengan izin Allah pasti Allah akan temukan dia dengan seorang wanita yg baik ..insyaallah ...  kita sama sama doakan yer




 Semer makanan habissssssssss ....dasarrrrr perut tank lori kontena kannnnnnnnnnnnn ....hahahhahah

Moon kol 10 cam tew dah naik tido bawak bebudak tido ...tak tahu la 3 beradik tew tido kol berapa ..best nya tido dgn perut kenyangggggg pastuh tgk cermin sendiri gerun sebab sudah mok mok ...syabas bete'

Pagi tadik Umi kena gosokkan baju kije Talib ...pasuh dia kata ...hish cepat2 la Abg Talib nih kawen ..ada lah org uruskan baju dia neh ...

Patuh sutan ke mutalib lak kata ....tew la cepat2 la Umi kawen ...baru la Umi kena gosok baju laki umi banyak2 ..

last last umiiiiiiiiiii jugak yang kena kannnnnnnnnnnn

terus umah rasa sangat meriah ...last week my sister ngan anak anak buah dr trg datang ....nih Umi n Talib dtg ...tak la sunyi sangat umah

1 comment:

Jojet said...

smlm saya baru terbaca kisah norma talib..ok, baca kat opis tak ley feeling2 sgt, tp sekasa nk tahan air mata. kat sini sy doakan talib yg terbaik untuk masa depan beliau..dan moga anak talib yg comel tu, akan jadi anak yg soleh dan bertanggungjwb mcm papa dia....kak moon pon akan jd lebih baik jugak, sbb kak moon dah buat yg terbaik sebagai kakak, moga semakin baik dr hari ke hari..sori klw lewat sgt sy baca kisah mereka..yg terbaik utk korang.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...