Monday, December 10, 2018

Ephyra Year End Sale

Assalamualaikum semua buat reader Kak Moon dan juga customer-customer setia yg sentiasa beli Ephyra dari Kak Moon . Dah 7 tahun dah akak jadi pengedar sah Ephyra tau . Panjang betul jodoh ngan Ephyra ni . Bermula sebagai pengguna sahaja terus sangkut jadi pengedar .

Bermula dari Ephyra Collegen sahaja kemudian bertambah produk penjagaan wajah seperti Ephyra Skin Bar, Ephyra Skin Nano Serum , Ephyra Skin Snow Moisturiser cream .

Kemudian berkembang lagi dengan cosmetic seperti Ephyra Lips dan Ephyra Foundation . Wow syabas Ephyra



So kalau u ols nak beli Ephyra boleh beli dari Kak Moon ya sebab sekarang ni MMG TENGAH OFFER KAW KAW hokey ........mmg harga berbaloi baloi . Ramai dah siap beli 2 3 kotak utk buat stok .

ok u ols dah ready ke ..........


Ephyra Collegen
Ephyra Collegen Drink untuk kesihatan kulit serta memberi tenaga . Sihat, cantik dan bertenaga . Ada 30 sachet dlm bx ni . Cukup bekalan utk sebulan .

Ia bukan la produk utk bagi korang putih melepak tau tapi ia adalah utk menjadikan kulit korang sihat dan cantik . Menguatkan rambut dan juga kuku .Kesihatan dalaman yg baik akan terus memancarkan seri di wajah gitchuuuu


Kandungan EPHYRA dan khasiat

1.Kolagen Ikan Laut Dalam
- kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putihlaut dalam dari PERANCIS
- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.



2. Buah Acai
- Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria,  anti-radang dan  menguatkan sistem kardiovaskular
- Kaya antioksida, mampu untuk membantu melambatkan proses penuaan.
- kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9

3. Gam Akasia
- Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
- Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
- Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman

4. L-glutathione
- memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
- Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
- Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
- Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi



5. Asthaxanthin
- Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.
- Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri
- Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan


6. Serbuk tomato
- Mengandungi banyak vitamin A dan C
- Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.

7. Acerolla ceri
- Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit  dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
- kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.


8. Marigold bunga ekstrak
- Mengandungi pelbagai  karotenoid antioksida
membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.
-berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema



9. Superberry


-diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.
-sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium. 
So kalau ada yang nak share ngan member pun boleh . Beli sekotak  , nko 15 sachet aku 15 sachet . Lepas 15 hari kita tgk perbezaan nya . Bagus tak idea ni . Mostly those yg beli trial pack atau share mcm ni akan terus come back utk beli lagi . Kak Moon ada customer ni dah 4 tahun mmg 2 bulan sekali dia akan order je . KAdang main masuk duit terus . Jenuh akak pikir siapa bagi derma kat akak ni . Bila tgk nama baru tahu oooh dia ni . Pastu bila whats app dia tanya boleh plak dia gelak panjang ...katanya bz lupa nak msg bagitau nak beli n dah bank in duit hahhahahah . 
Ephyra Skin Series 
Sabun - Ephyra Skin Bar
Serum - Ephyra Skin Nano
Cream - Ephyra Skin Snow
Ok ni pun sangat best hokey . Masa muka kak moon asyik breakout , Kak Moon cuba the whole set 3 beradik ni . Dlm seminggu lebih terus ok . Tapi akak kan tak sabar terus consume sekali ngan Ephyra Sollegen . Rawat dari dalam n luar terus . 
Nanti tgk gamba before n after Kak Moon kat bawah k . Ni bukan auta sebab akak menjual ke apa tapi akak dah cuba sendiri 
Ni bukan la produk peeling ke bagi gelupas ke apa . Atau nak bagi kulit korang kemerah merahan panas nak cendol . Bukan ye ...ni dia bagi sihatkan kulit bagi dia khasiat yg diperlukan . Kita aim kulit yg sihat ya bukan aim nak jadi putih melepak mcm artis korea . Apa pun warna kulit kita feel proud yang penting kulit sihat tu yg utama ye . 
 Skin bar ni best . Kalau nak jimat boleh kerat 2 atau kerat 4 hahahhah . Biasa nya sabun ni tahan sebulan . Tapi kalau korang nak sental satu badan mungkin 2 minggu habis kot hahahhaha . Tapi pakai utk muka je la yer sayang sayang sekalian .

Kalau yg kulit berjerawat masa cuci tu biar lama sket k . Kalau yg jenis kulit kering kontang gurun sahara kejap2 sket dah ye .



 Skin Nano serum ni adalah my fav . Yg ni kalau habis akak mmg gelabah ...sebab bila pakai kulit rasa lembab je . Terus rasa mcm yer saya sangat bermurah hati beri kulit muka saya benda yg baik dan bagus . Kulit rasa lembut dan lembab je . Serum ni juga sangat cepat menyerap so dab dab dab auw gorjes 


Skin Snow ni adalah Moisturizer . Kena ngan nama dia SNOW dia mmg menyejukkkan dan melembabkan wajah . Mmg best tapi satu je size dia comel sgt akak mohon agar dibesarkan size dia hahahha . Walaupun akak ni jual akak jugak pengguna . So akak suarakan pandangan pengguna juga dlm masa yg sama ....bila dah nak habis terus cam how i wish i ada banyak lg cream ni . Tapi kecik cam ni pun tahan sebulan hokey . Jgn la pakai cam mandi losyen pulak . Pakai dab sket2 n ratakan . Cukup boleh kawer 1 muka .

Ni pengalaman akak guna ye . 1 whole set . Masa keluar set ni mcm org mengantuk disorongkan bantal . Sebab masa ni muka akak teruk giler . Naik jerawat batu besar2 sakit plak tu . Mmg down sangat sampai malu nak jumpa org . Jumpa org je terus semua cam Moon napa muka nko . Terus akak rasa nak menyorok je . Tak tahu la hormon ke stress tahap gaban apa bagi sampai cam ni .



Sebelum . Jerwat besar2 nak sentuh pun sakit . Kalau pecahkan sebijik cam Dr Pimple Popper tu . Meletop terpercik semua .....bahagia dpt pecahkan tapi menyesal sebab lagi teruk n tahu mmg akan tinggalkan parut . 

 
 Genap 2 minggu . Dengan konsisten hokey akak cuci muka make sure pakai semua . Hilang u ols . Korang g mana jerawat semua . Tidak la pakai hari ni besok pling terus hilang no no . Dia akan gradually ilang . Bahagia hokeyyyyyyyy. So terus kan pakai utk bantu hilangkan parut n kesan yg ada hasil gatal tangan akak yg bercita cita nak jadi Dr Pimple Popper .

Entry nya ada kat SINI , entry thn 2016 tu . Akak mmg simpan hokey .So kalau korang ada masalah sama . Kulit naik jerawat atau cam tak suka nak tgk cermin sebab ada jerawat ke jeragat ke atau pori terbuka ke apa . Boleh cuba Ephyra . Who knows it can help u ols juga macam mana it helps me .


Ni harga kalau u ols nak beli 1 whole set terus . Tapi kalau nak cuba satu2 pun boleh its up to u ols n budget u ols k . Tapi sekarang jimat tau sebab biasa RM140 sekarang RM126


Ada juga combo kombo ....eh bukan kombo KFC . Korang ni ingat makan je .



 




Menarik kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kerana Year End Sale ni la phone akak duk asek berbunyik ajeeeeeeeeeeeeee


Ephyra Lips

 Biasa harga dia RM30 u olssss la ni offer RM 27 sahajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kecuali 3 warna baru yg baru kuar . Yg 3 warna baru tuh harga sama RM30 



3 warna baru yg more pada autum n ke oren oren n coral ni RM 30 . So sesiapa yg tak suka mulut merah atau pink ley cuba ke oren sket .Akak minat spring dalia tu ...



Ok so kalau nak order boleh whats app 
postage daily u ols 



Ephyra Matte Foundation 


Ni pun best ni paling latest k . Kak Moon pernah buat entry . Boleh klilk SINI

4 comments:

Suhaiza Naela Laili Suhairi said...

Salam kakmoon.. Boleh ke kalau pakai mosturizer je? Kisahnya saya dah ada pencuci muka yang sesuai dengan kulit.. Tapi tak jumpa mosturizer yang sesuai..

Miss Moon said...

Suhaiza Naela Laili Suhairi

boleh dear . Moisturiser dia tak berminyak n berkrim . Cam kak moon jenis takley pakai yg ala krim melekit tu sebab nanti muka akan jadi berminyak giler . tapi yg ni ok .

Boleh kalau nak cuba dulu

Suhaiza Naela Laili Suhairi said...

Ok kakmoon.. Terima kasih..

Suhaiza Naela Laili Suhairi said...

Ok.. Thankyou kakmoon.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...