Tuesday, July 09, 2013

30 Jun - Get together at Sarah Hughes Globe

Amboi ...kemain ramai tanya ...akak mana entry pegi Globe

Tak kurang jugaks yg email frust sebab tak ley join ...tew la ..

30 June sahaja semer kain atas tew jadi RM 10
30 June sahaja kat lvl 5 ...12 - 4 ptg semer jadi murah
30 June sahaja dia org bg special harga utk u ols

ha cam tew la ....11 lebey Khan dah sms tanya Moon where are u ...your reader is already here ....ewahhh awal lagi semer pegi serang Globe tew . Mak Yong dedek nya lambat sket sebab paking jauh . Org kat Jln Tar masa tew ok lagi ...tapi petang tew penuh org cam besok dah nak raya kekdahnya

So masa masuk tew tgk dah ramai dah org duk usha kain ....org besar Globe pun turun ...even Tauke ngan Wife dia pun assist semer yg dtg ...makan makan pun ada

 Siap banner bagai ...kat bawah pun ada banner . Masa nak naik lift tew siap DJ buat announcement lagi ...special offer utk pembaca Moon punyer blog . Harus org lalu lalang tew konpius sapa plak la Moon tew ...pendatang baru dunia seni ke muahahahha mak malu ...cepat2 naik lift terus tekan butang nom 5 ....poyo sangat ..........ahhahahahha walhal blogger mak mak je pun

 
 
 Since ai bawak Isk ngan Yaya skalik ...awal awal dah ckp kat Khan . Khan nanti nak bilik satu tau ...utk my kids incase dia org nak tido or menulis ke apa ....wah gitew ...kemain demand mcm mcm ek .

Tew dia Khan n Mr Ketan ..mmg sibuk la dia org hari tew ...kije memotong kain je . Semer pun nak cepat2 suh potong kain sebab takut kalau lambat habis

 Ha tew dia suh Khan potong kain ai awal awal dulu kang lambat habis . Sebab nampak semer duk suh potong 20 30 meter . Rail tew makin slim ...kang ai sendiri tak sempat kang ...habisssss

rupanya betul ...ai amik kain nih for my sister 17 meter ...terus rail tew gondol hahahahh ....sold outtttt . Kain nih dekat RM 70 semeter tau ...tapi hari tew RM 10 aje .

So my sister save banyak hanya RM 170 utk 17 meter kalau tak 17m X 30 = RM 510 ...tew dia nampak kan beza nya muahahhahah

Lega dah amik utk my sis tapi lom lega sepenuhnya sebab langsir utk umah sendiri lom amik .

 Jamuan ringan utk customer VVIP that day ....hahahha skalik ai pegi rasmi dulu ...ampun ya ai neh cepat benor lapo sekarang neh

 Nampak rail nom 2 tew ...tew angkara ai la tew hahahhahah

Tapi pukul 4 petang semer rail tew gondol ...and all embroidery fabric SOLD OUT


tew dia my reader jauh dtg dari Manjung ...mmg kira trip utk dtg beli langsir je . Tq dear ...jgn balik selagi tak makan ya ....tambah tambah ....wah dah cam open house umah sendiri laks ekekekek

Siap ada makcik tew tanya ....awak nih tauke sini ke ...eh tak la makcik saya bukan tauke ...tew yg baju biru tew tauke . Saya tlg pomot je n ...n saya pun tak kije sini . La mati mati makcik ingat neh kampeni awak ......wah gitewwwwwwwwww harap masin la mulut makcik saya ley own company sendiri

 Anak anak sila la layan diri ek ...mummy bz melayan tetamu muahahahhahah . Tq kat pak sutan sebab dia la yg layan bebudak nih . Bawak turun bawah beli buku beli pencil warna ...siap layan dia org kaler2 so that dia org tak kaco mummy sangat ...mummy ada kije sayang ..

   
   
 readers jauh yg dtg dr Ipoh nih ...utk dtg beli langsir ...kemain banyak borong ek . Thanks ya dear dtg jauh jauh .
Kak Ita n hubby pun dtg ...thanks Kak Ita . Kak Ita nih la yg banyakkk sangat tolong kita org dulu masa Allahyarhamah Norma sakit kat hosp ...pelok ketat ketat . 

Tew dah 2 roll kain habis ...tunggu la sat lagi gondol la semer . 

 
 tew dia kemain banyak kain org order ...n ramai jugaks yg beli n bawak balik jahit .

 

 Kesian Khan yg tak rehat2 dr kol 12  ...nak makan pun tak sempat

mmg Khan jadi pojaan semer la ...semer panggil Khan utk tahu berapa meter kain perlu pakai n utk potong kain ....
 Lom sempat kol 4 kamera dah simpan dah . Pak sutan pun bz jugaks ...hahhahahah . Bila dia duk ngan Khan n Ketan semer terus dia pun nampak cam anak beranak dia org jugaks hahhahah Sutan Khan ...gitew ...tew lom masuk Talib lagi hahahhaha . 

Kol 5 baru setel ....masa tew la baru si Khan n tauke semer gie makan . Sian dia org ...dia org pun tak sangka seramai nih dtg . Thanks u olsssssss hope kowang happy n pembelian u ols hari tew berbaloi2

So dalam kol 6 cam tew baru la ai ngan sutan pilih kain utk umah sendiri ..pastuh cam weng tak tahu nak mana satu sebab dah penat sangat2 . Last Last suh je dia org design la macam mana pun janji nak lain sket tahun nih ...hahahhahahah hope cun la . Nanti ai share ya 

So that day ai sempat order utk umah my sister kat Trganu n umah Mama kat Taiping 

Si Talib kata nak order utk umah dia skalik dia tak bagi ukuran ...so nanti la yer Lib 

My auntie pun siap beli ..and auntie ai sorang lagi siap call bgtau dia suka sangat kain yg ai belikan ...siap tanya ley wat baju tak neh sebab lawa sangat embroidery tew ...ewah che chah ..jgn wat baju kang panas ....so nanti bila tgk langsir cantek tew ingat la anak buah che chah neh ya ...auuuw . 

So sapa yg nak pegi kowang masih boley pegi sampai habis bulan poser ...just mentioan my name kowang akan dapat 50% atas semer kain ....

TQ u olssssssssssssssss

4 comments:

Anonymous said...

Baru dpt g td.. dpt layanan spesel dr mr khan.. thanks moon. Weekend ni nk g skali lg utk bg measurement. Xsabar rsanya..

Azura R-Ju said...

mmg sgt2 rambang bijik mato ocey ...

sibbaik ado sesi makan2 .. ehheheh kasi up tenaga tuk pilih memilih lg ..

tq moon ..

huhuh leps ni if ado lg harus roger2 , cz i kne wajib roger mem beso

Ida Iar said...

Waaa...jelesnya nengok..bila la nak kesempatan datang lagi time promo gini?? Dulu gigih giler turun dari Kuantan suh gak en somi cari Sarah Hughes ni.. tahun ni raya langsir biasa aje..takdek langsir raya baru!

baizura said...

salam sis nie kat mane kedai nye... ada lagi ke... waawaaawaa seidh dah laa tgh mengitai2 kain lasir murah...nak buat langsir utk rumah baru ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...