Tuesday, July 02, 2013

Majlis Aqiqah Leecha

Sapa tak kenal Leecha ...hahhahah kang ada yg gie google sapa plak Leecha neh eheheheh . Leecha neh anak dara terbaru keluaran syarikat Buk Pilla n Pak Radie . Nak kata anak bongsu tak ley ..kang tup tup sok sok kuar lagi bongsu cam ner ....pitam buk pilla baca neh hahahhaha

Olo ...hisap jari plak sambil tido ...rasa cam nak picit2 je pipi n kaki dia yg ketak ketak tew

 Sian baby Leecha ...penat la tew ...tido terus dlm buaian yg tomey2 tew . Padahal kita org kemain bising depan tew ...dia rilek je

Majlis start awal tp kita org pegi time mkn ekekekk sampai pun dah dkt kol 2 cam tew . Sampai tew nampak Peej dah ada , Suraya Sulatin pun ada ..Datin Elly pun ada ...my friend Mai Azie n hot mama pun ada . Then Ceera n Zack u sampai ..

Makanan tak sempat pun nak amik sebab ada org tew kan dia lupa wat kuar bag kamera pastuh dia parking keter jauh giler hahahhaha . Sudah nya hujung2 baru smapt amik gamba pas pak sutan gie amik  . Tew pun masa Filla tgh bukak beg tunjuk baju hahahha

Kemain elly yer 1 beg besar terus nko tinggal kan ...hahahah pastuh nak muka malu hahahhaha .

 
 
 Ha gitew pas semer kenyang makan ...mari mari kakak kakak , adik adik sekalian meh tgk baju budak meh meh hahhahahah ....tew dia tauke nya ...malu malu tapi mahu namanya

Ha alang cakap pasal peplum tew ..sapa nak berniaga time raya kowang ley pegi beli borong kat dia org atau jadi dropship ke apa ...

bergamba kenangan ngan para bloggers yg very the hawtttt ....Peej n Elly dah balik so tak sempat bergamba

3 comments:

Filla said...

haha.. aku tunggu taun dpn la baru nak buat entry.. gambo semua kat pc jarang guna kat bilik keja tu.. tekempam la kat situ.. neway tq moon sudi datang.. haritu baru acih tunjuk aku bantal leher tu auntie moon bagi.. kalau tak.. aku pon tak perasan sapa punya.. diorang suka ;)

Azura R-Ju said...

comey2 nyeeeee...

Chooyaya! said...

Man keadilan ni moon? Gambau aku tadak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...