Friday, July 19, 2013

hanya mummy dia je yg mampu

hanya mummy dia je yg mampu nak suh dia posing ........

ramai yg rekemen suh anta cik yaya pegi casting . Kot mana tahu ada rezeki ley blakon iklan kat tv ke jadi model kanak kanak .

Bagus gaks idea tew ...masalah nya anak dara ai neh pemalu ...nasib baik je la sebab mak dia yg amik gamba tew kalau org lain mau dia melalak guling guling kat sitew tak pun pegang kaki mummy dia tak mo lepas lepas cam na ...

yg anda nampak ............

 masa pakai tudung dari Preety Princess Zara


yg anda tak nampakkkk ...............

 hahahhahahahah

sebab nya dia main main ...mummy dia nak amik gamba tapi dia main main ...pastuh tinggikan sora sket terus bercucuran air mata cam kena pukul . Yer anak saya neh ratu air mata ( according to daddy dia ...sama sangat cam mummy dia ) ...so bila panggil nama dia kuat sket

Yaya , senyum elok elok

waaaaaaaaaaaaaa terus nanges ...mummy marah Yayaaaaaaaaaaaa ..........jenuh kena pujuk balik

Agaknya kalau photog lain nak ke layan cam nih hahahahhaha neh nasib la mak kamu sendiri yg amik gamba kalau org lain misti terus sumbat kamera masuk dlm beg hahahahahha


Sama gaks masa amik gamba baju kanak kanak Tsugoi ...Elly ngan Filal tak berani pun nak usik atau pujuk Yaya sebab tak mo kaco mood dia . Org lain elok je amik gamba tapi part dia mummy dia kena alih jauh sket n org lain tak ley tgk sebab dia malu ......

tew pun nasib baik ada abg nya ...kalau tak mmg tak der nak amik gamba punyer ..

 nampak sporting je kan ........jgn tak tahu berbakul2 mummy dia puji n pujuk .......


semer gamba dia ..mostly kena ada Abg Isk ...padahal bukan nya baru 1st time jumpa ngan kawan kawan tew ...

Peplum for kids by TSUGOI

 
 in da making ...nasib baik tak nanges ke hapa tapi sepanjang masa wat muka cam tew la ...Abg Isk jugaks yg happy sebab di kelilingi awek awek cun hahhahha

so mummy dia mmg pikir 20 kali la nak anta casting ke hapa

kang director sebut action dia jadi batu keras kat sitew kan payah ...hahahhaha

5 comments:

Ibu Lala said...

moon, cam na nak anto anak pi casting. anak i pun minat gak.

moon, kat mana nak belajar jd fotographer macam moon ni ek. minat la sangat.

comel gambar2 yg moon ambik tu.

A.I said...

hahahaha...gini rupanya disebalik tabir yaya ye. yg anak2 aku pulak over gedik. nak buat kiyomi la bagai. abis semua kene cut. muahahaha..

Farhana Baharin said...

alahai yaya...malu2 erk..mmg muke dh cm model kanak2, tp sebb pemalu kt moon..kanak2 ni bukan boleh dipaksa2..:)

MommyQaseh said...

Haha.lwk la kak moon nih..siap ada yg anda nampak n yg anda tak nampak…hehe

Nurizzah Majif Biz said...

dah hampir sama tinggi yaya n kak acih..:) beshnya..nnt esok kawan turun temurun sampai besar..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...