Wednesday, September 04, 2013

demam berduet .

Berduet ya ...ber 2 ...bukan akak kata demam sebab berduit ya

Sian Yaya duk batuk kong kang kong kang ...kadang malam dgr dia batuk sebab dia kan kat bilik sebelah ..kadang bangun la mak dia neh gie jenguk ...ke bilik sejuk sangat ....slow kan aircond ssuh nyaman nyaman je kang sejuk sangat sumbat idong .

skalik ngan mak mak dia pun batuk sama

Hari nih dia cam flat sangat ...tak mo gie skolah ..tgk hidung pun dah merah meleley leley hingus . Bawak dia gie kinik ...kinik kat sini 9 30 baru bukak ...so 9 30 dah tunggu dpn pintu ...org tolak pintu je terus masuk isi borang semer ...org 1st jumpa doc .

Kahak dia banyak pastuh dia pun komplen telinga dia sakit ...so doc bagi ubat banyak giler . Skali doc dgr ai pun batuk ngan mak mak skalik kena cek ..doc kata cam dmam sket ada kahak pastuh nampak akak cam pucat je ..yer ek ..rasa cam ok je cuma cam pening sket .

skalik ngan mak dia dpt ubat n doc bg mc ...rezeki jgn di tolak . Blk nanti u mkn ubat pastuh u tido ya ..rehat . Baik doc ...pastut la dr semalam duk batuk batuk cam nak muntah ..pagi tadik batuk bukan takat muntah je kuar siap pakej nak terkucil bagai . Kalau kat opis gamaknya kalau nak terkucil sempat ke nak lari dr tingkat 2 ke ground floor ...silap silap berciciran ha sapa nak mop .

smalam kat opis pun duk batuk2 ...siap pak sutan kata eh awak loya neh ..pregnant kot ....ewahhhhhhh main usik usik plak . perut dah tertonjol cam neh lagi mau tanya ka ....awak punya angkara la neh ...tetiba ...memula ingat eh dah 6 bln asal plak tetiba dtg loya rupanya sebab batuk ...apa la pn moon tetiba naive sangat neh kenapa bukan nya ngandung anak sulong hahahhahah 

So Yaya jom kita makan ubat n rehat ..baby duk diam diam ya mummy berat kepala neh ..nak baring japs

take care u olsssssssss

tapi nih tido dlm senyuman sebab dpt phone call yg di nanti nanti ...syukur ya Allah kau beri sedikit ujian ...tapi kau hadiahkan ngan sedikit rezeki ...Alhamdulillah

1 comment:

Norain Mohamad said...

seronokkan... tak sabar nak tunggu baby titew kuar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...