Tuesday, September 10, 2013

Wangian yg merbahaya

alamak ...benda neh dah la mmg duk pakai . Skrg mana ada kereta yg tak der pewangi kan .........

plus skrg neh asek nak wangi je ...dlm kereta nak bau wangi ...dlm umah pun lagi la kan nak bau wangi2 je ...

so kenkawan ....sapa sapa yg tahu apa tak ley pakai n merbahaya ...sila la kongsi ek

baru la nanti masuk kereta terus ley cabut air freshner tew n campak jauh jauh ...pastuh balik umah terus potong daun pandan blakang umah pintal pintal n campak kat dlm kereta ...lipas pun lari . Terus kereta bau cam kenduri kawen ( bunga rampai ) tak pun ketuk2 bunga cengkih masuk uncang ..

bahaya kannnnnnnnn tapi kenapa la paper tak list kan apa yg tak ley pakai ...kalau terbukti merbahaya warning la org ramai siap siap kannnnnnnnnn

Kalau boley tew ...ley tak share apa 6 jenis yg di uji tew n di dapati bahaya

READ HERE


1 comment:

Aidanisme Rohaida said...

kak moon, aida ada jual car sterilizer yang tak merbahaya. kalau pasang rasa mcm duduk dalam hutan yang segar... jom try!

http://beauty4allbyaf.blogspot.com/search/label/BIOZONE%20Car%20Sterilizer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...