Monday, September 02, 2013

Wedding Blogger - Sepet & Qery

Qery n Sepet

nanti kalau ada masa ...moon upload lagi ek ...tapi bila tgk gamba dlm kamera ...asal lagi banyak gamba kita org dr gamba penganten hahahhahahhaha

Penganten sangat la tomey tomey ...mmg sepadan sangat


make up pun simple n sweet ..

 apa la Qery duk kata dlm hati gamak nya ...hahahhahah .

 dpt snap few pic je ...tew pun masa tak der org kat atas ..bila dah ramai org nak bergamba ngan penganten terus mak mak neh malu malu semer ....ehhh malu keeeeeee

from 50mm ..so ada 2 version kaler nya ya hahah ..mmg berseri2 la penganten

 

bergamba ngan penganten ...sementara nak tgu mak mak blogger lain nak naik hahahah . Asal bawak anak dara ke bilik air terus tersangkut terus dpn penganten .

ok dah tgk gamba penganten ...meh tgk tetamu penganten plaks ...ekekek

Ceeramoon yg makin comey sejak bertudung nih ...nampak sweet sangat . Dulu dah lawa tapi skrg makin bertambah lawa ...
Kak Jeng aka Jemah ..alahai ramping sungguh la anak anak Noh neh 
Tew dia ...tak berganjak dari meja makan ekekekek


Peej , Elly , Me n Fillanie 

me n peej
gitew kan ...kalau bergamba ngan mak mak org mmg cenggini ...pastuh bila org kata ok candid timeeeee semer blur tak tahu nak wat hapa ...padahal sorang2 mmg kaki bergambo kan ...pastuh cam retis plak sebab photographer penuh depan tew hahhahahah ...pastuh semer weng eh nak tgk mana neh nak tgk mana nehhhhhhh ..bila photographer kata ok 1 2 3 jeritttttttttttt semer jerit cam masing2 tew anak anak dara je ...malu je ....jerit pun kepit muahahhaha
 dlm banyak banyak yg nih la aku nak tergelak ...amboi buk pilla ...nko neh napa tetiba ayu semacam . Sapa duk naik pelamin nehhhhhhhhhh ayu gilersssssssssssss ahahahahhah kalau pak radie tgk neh harus tergodaaa auwwwwwwww

Anny yg asal makin cun nehhhhhh n with my blog reader

 apa sepet duk ckp masa neh ek ...gamba amik dr sipi sipi je ..tak mo la kaco OP yg tgh bekerja ...kalau mak yong neh duk tengah tengah mmg blok jalan n angle semer org hahha

 asal Qery plak cam ayu ayu n sopan sopan neh

Thanks adik Hana ...wah terus penutup entry jadi formal terus ....tq jemput kita org ...insyaallah kalau tew minggu depan muncul lagi wat nyebuk hahahhahh vley tak vley takkkkkkkkkkk akakkaka

Selamat menempuh alam rumah tangga . Enjoy every moment of it ya ...kadang jalan kita nak lalu tew a bit bumpy kadang terlanggang lobang terlanggar batu kadang ada jalan yg lurus n drive pun sonok n ada masa ada jalan simpang siur berliku liku ...so banyakkan bersabar n tolerate dlm semer hal ...insyaallah pasti selamat n berbahagia .

Terima kekurangan masing masing seadaanya ...insyaallah ..kita cuba jadi pasangan yg terbaik utk suami

Caiyoook

selamat penganten baruuuuuuuuuuuuuuuuu 


1 comment:

AzieFirdaus Kamarudin said...

nasib jauh...kalo x, dpt jugak pi wedding si sepet nih...pastu dpt bergambar ngn kak moon blogger tersohor kan???hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...