Tuesday, September 19, 2006

My Kodak CX7310

Thanks to this camera, Moon dpt amik banyak gambar . Mula kita org beli masa nak kawen ari tuh ...tapi masa ngandung beberapa bulan kamera tuh kena curi sebab ada org pecah masuk umah ...waa sedey sesangat . Nak wat cam na. Kebetulan masa hari kejadian Moon tertinggal kamera tuh . Biasa dibawa jer kemana mana. Im so sad...since tu lah kamera digital yg pertama . Walaupun tak la hebat sangat , tapi banyak dah gambar kita org amik pakai kamera tuh ..

Sebelum Moon beranak , mmg nekad . Kena jugak beli kamera nih sebab nanti baby
kuar nak amik gambar . Saat tuh bukannya leh di ulang . Kenangan kekal selama lamanyer he he he he .Kita org beli camera yg sama jugak . So sampai la sekarang kita org pakai kamera nih . Walaupun ada limitation dalam certain matters but sekarang kan dah ada adobe photoshop , apa yg kurang leh di cantik kan ...so to u kodak cx7310 ...many thanks .

What most important is that the person behind the camera ...sebab kita yg snap gambar , cari angle ..not the camera .Kamera tuh ikut je...walaupun kamera lagi hebat berada dlm 'wish list ' ku namun jasa mu tetap ku kenang
Picture taken using this camera .Isk 6 months

masa kat cameron - isk 4 months

3 comments:

Mama Aleeya said...

memang kan..bila dah ada yang lain..kita kenang jasa yang lama...best aa korang leh ambik gambo byk2...aku jek pakai kamera biasa....

Miss Moon said...

Mmg best dp kamera tuh ...tapi sebelum amik tuh mmg dah berbulan kita org survey ..baca pasal banyak kamera ...and finnally kita org beli jugak ..setelah membanding kan byak kamera dan mengukur baju di badan sendiri ... muahahhah tapi still in our budget limit ....kamera tuh dah lama berada dlm wish list tapi asik kena potong ngan wish yg lain jer . Biarpun bukan SLR tapi still im thankfull...

tapi aku still suka pakai kamera aku tuh hahahha lasak giler dah banyak kali jatuh ...lagi pun kecik senang masuk dlm beg doraemon ku hi hi hi ih

nadya said...

makin byk bergambar la lepas nih eh.. baguih2..keep up bebeh!