Tuesday, May 22, 2007

Syasya Birthday Party

.
Happy Birthday Syasya dearie . Sonok sangat pegi party ..yang penting Isk pun enjoy sangat . Punya la happy dia main kat play gorung tuh . Nanti mummy ajak Iskandar pegi lagi ek . Tempat tuh pun comey sangat . Sesuai untuk mengambil gambo bagi hantu hantu bergambar sekalian .

Balik tuh punya penat . Isk before kuar Cyberjaya dia dah terlentok ngan jaya nya . Memang kepenatan tol . Kadang kalau dia yak yak memang dia akan bagitau mummy n cepat cepat nak suwuh basuh . Kali nih main punya pasai kueh kat bontut pun leh lupa . Apa da Isk ...nasik kelab komuniti tuh dekat ..senang sket nak uruskan Isk . Lepas dah siap cepat2 dia nak ajak pegi main kat playground tuh balik . Thanks ek Mai ngan Zaimi .

Balik umah , semer kepenatan ..daddy siap fenin fenin lalat . Itew la kena panas ....thanks daddy banyak snapkan gambar yg lawa lawa ..senang ati mummy sebab leh share interest ngan daddy . Mummy suka gambar Syasya yg daddy tlg amikkan nih . Edit sket je pun dah cukup dah .

Ok pasal si Iskandar ...skrg satu kijer plak kena layan dia tgk CD ...duduk skjap kat bwah terus nak naik ...nak mandi kat atas ..nak salin baju nak tgk movie . Selepas kena demam Cars , skrg demam Shrek la plak . Ada satu malam tuh bangun kul 2 am pastuh duk tgk shrek tuh sampai 2 kali ...adeh laloq mummy gie opis . ...siap buat aksi Puss In Boots tercekik hairball...hope he learned something .

Makan plak itut mood dia. Kalau tak mo makan sampai kempis perut ...ibarat serigala dlm cerita road runner ...siap nampak tulang semer . Tapi kalau dah nak makan sampai cam belon perut ...sampai mummy yg kena stop bagik makan . Tapi yg pasti kalau dia balik ke Kajang jumpa grandma dia ..dia makan ngan banyak ...apa apa pun as long u active n happy ..mommy will be happy for u too dear Isk . Tapi punya la payah nak gosok gigi kena buat aksi sumo la baru berjaya brush his teeth . Kalau mengira ..ntah apa apa yg bunyi 3 ngan ten je yg lain kiraan bahasa pranchis ...

Love u dear .


3 comments:

happy2gether said...

Moon, there's no words that can describe my appreciation towards yr help...tak kira sikit ke byk yg moon tlg tp Moon definitely byk gak susah payah amik gambo n tlg deco belon n etc...Tq so much...

Glad Isk love the party. Alhamdulillah berkat pertolongan family, Moon & kwn-kwn yg lain,semua bejalan dgn lancar...thank u guys!love u all!

Lenny said...

ur hero is such a handsome boy.. and i bet he is very clever too...

nanti nak suh dier kire 1 sampai 10 la.. mesti cute...

...$weE+ 666... said...

suka baca pasal isk. suka isk. suka everything about him. suka tengok isk ngam with babah fenriz. suka tengok keletah isk masa kat playground hari tu. suka lah!

sayang isk! *muahz*