Tuesday, November 30, 2010

Semasa ke Wedding Bamie

30 11 2010

Punya la sebuk kan ...sampai baru nak wat entry nih ...hampun .

Raya aji ari tew kita org beraya kat Terengganu ( entry terengganu menyusul selepas ini ) ....so hari sabtu sesudah subuh gerak ke Jengka ...utk wedding Ami , our office mate ..

Tgk Bang Mie sungguh hepi ...biasa la kalau org berumor dapat baling gula2 mmg cam tew gayanya ( matik aku kasik statement cam nih )Panten menjamu selera ...bagus la pengapit ..menjalan kan tugas .
seat vvip
dato ami melawat kawasan ...memberi amanat kepada rakan2 yg masih bujang hahha
ha nih rakan tak bujang plak kasik amanat
maaf ek dato seri sebab 2 2 gamba dato seri tutup mata ..harus la ada gamba bersama pengantin sebagai bukti kehadiran ekekekke

Sedikit siksa la bawak anak anak sama ...lepas tuka shift ngan pak sutan ha masa tew la bermula nya cobaan ...jap si isk nak uk uk ...hebat kan anak teruna ai ...mana mana pun misti nak uk uk ....terkinja2 la mummy nya kan nak carik toilet nasib la pakcik yg duk depan umah panten nih baik ati ...ley la pinjam tandas ..ha lom cukup package lagi selang 20 minit adik nya plak nak uk uk ...bila nak tumpang tandas pakcik nih skalik vley plak dia kata takut ...takut sebab tandas pakcik tew ada kolah yg maha besa cam swimming pool gaya nya . Nih gara gara abg isk kata ada ikan jaws ....seee ee adik nya sangat senang percaya apa abg nya sebut . ...and paling hebat nya bila mummy ada semer tak nak ngan bibik ...syabas anak anak ku . Nasib la lepas setel majlis kita org off ke outdoor sat n cik yaya tido .,..phuhhhh lega ...bawak Isk je ..nasib la ramai baby sitter ley tgk kat Isk .
En Zaimi tgh arah kan panten yg malu malu ..
ha punya ramai la kan photog nya ...mau tak nya ...bang Mies bawak semer body guard
pengawal pengawal pengiring
see .....ramai kan pengawal pengawal nya ...satu opis la kira nya ...ha mana nak carik cam nih ....
dia org la yg QC kan jambatan ...hahhah
so selepas ahli lembaga QC kata jgn cross jambatan ...maka panten duk tepi2 je la
aksi feluk2 harus la ada ...terus muker bangmies menjadi fink ....se fink baju nya
suka sangat area nih ...
aksi manja manja di kaki gunung
and kata kata terakhir utk bang mies ? Sila baca sign board kay ekekkekeke

SLAMAT PANTEN BARU YA AMI ...

Atau uncle burger ....yeay Isk kalau nampak Ami mmg akan panggel uncle burger ...terkenang kenang la sampai skrg ...siap kadang tew ajak ke kota warisan makan burger ...jenuh la pak sutan nak explain uncle ami dah tak jual burger dah isk ...




Wednesday, November 24, 2010

Lagi lagi SNSD aka Girls Generation



Genie



Run Devil Run

Monday, November 22, 2010

away message

Ai ada training 2 hari 22 nov - 23 nov .....anything just mail me kay .
Training kat area TAR u ollsss mak sukaaaaaaaaaa akakkaka

Sunday, November 21, 2010

Peraduan teka harga bekas kueh

Tuan tuan n puan puan and cik cik adik sekalian ....jikalau kamuk pandai meneka ...cuba teka seketul bekas kueh kaca ini berapa harga nya ........

peneka yg paling hampir akan memenangi 1 bekas kueh jugak yg lagi besar n lagi mahal dari bekas ni ( bentuk cam nenas ) hahahhahah ha sapa nak teka je tak kuar peluh punnnnnnnnnnnnnn

syarat nya :
1 - tinggal kan harga yg di teka kat komen kay .
2- Sila jd follower kay sebab nanti moon nak wat contest utk para follower laks

TARIKH TUTUP 21 Nov 2010

All these sweet gal n women said :
1 - IrinaSairah RM 39.90
2 -
Sue - RM 23.30
3-
Mama HH - RM 5.99
4-Pn. Zana RM 9.90
5-
FaRah Baharom - RM 22.00
6 -
fazilzura - RM 59.90
7 -
iManja - RM 13.32
8 - genny da bomb - RM 5.50
9-
DRaqil - RM 27.90
10 - e.l.i.s.s.m.i.e - RM 23.50
11 -
missalongwani RM 23.00
12 -
chekna @ mama ziyad RM 19.90
13 - zeera- RM 49.90
14 - truelymadlydeeply - RM 60
15 - zUe kimOra - RM 29.90
16 -
ila de cute - RM 19.90
17 -
viruspadu - RM 200
18 -
jayzrine - RM 7.90
19 - onenadiana - RM 44.90
20-MrsSLuRp - RM 35.90
21 - diLot - RM 19.50
22- ibu 2AZ - RM 14.98
23 - dorin -RM 26.70
24- - Malia -RM 11.90
25 - azdra-azdra - RM 7.00
26 - iswatie "colours of life" - RM 5.99
27 -
AlyaGoon - RM 13.99
28 -
qaseehatiku - RM 5.90
29 -


Friday, November 19, 2010

Bagai mana rupa PB ( Premium Beutiful )



Waist Nipper

Ini adalah waist nipper aka bengkung yg maha ketats akakkaka yg menyorokkan semer spare tyre yg tertonjol ....see ada 3 line cangkuk
Ini la rupa cangkuk nya close up . Anda ley ketatkan mengikut kesesuaian badan anda
Ini plak rupa kat belakang nya . Terus rasa cam princess2 kan sebab tarik ketat ketat kasik pinggang ramping

ha cam org org eropah dulu kan ....mak nenek kiter pun duk amalkan darik dulu ...bengkung buatan tangan lagi terus rasa cam betul je postur badan
Ini adalah tali waist nipper tew ...so pas tarik tak der la perlu ikat beriben bagai just hook kan aje kat lubang nya ...
close up tali di belakang ...rupanya kukuh n tahan ..
Tekstur kain nya juga lembut ..n bukan getah semata2 ...kain nya sejuk n selesa
rupa ia selepas di pasang kan cangkuk
hikssssssss seksi tak body model ai ? muahahhaha mana ley ai jd model nya bahaya ....akakakka. Maaf ek model ai lom ramping lg sama spt tuan nya ...
ha tew model ai tgh gayakan girdle nya
ada 6 besi di dalam waist nipper nih . Ia nya flexi mengikut bentuk badan kiter
<>
tali nya
hiks nasik lemak nya n fabriknya
ini baru 2 piece ...so kalau anda pakai cam nih la rupanya
belah dalam waist nipper

Girdle
girdle nya ..
part bawah tew jaring2 ye ...tew tangan ai kat dalam tew ...nak tunjuk ketelusan nya hahahha

maka pas di pakai 3 beradik dapat la cam nih
auwww meletupsssssss

So kalau sesapa berminat boley la hubungi

Yatie - 013-3998972

itayrah136@yahoo.com

Moon dapat my pb from her ...kalau kowang tgk si Yatie nih pregnant dow tp body cam tak org pregnant nanges kayyyyyyy sebai ai yg tak pregnant nih pun bam bam cam org pregnant ...nanges lagiiiiiii .

Ha kalau sesapa tetiba rasa nak pakai gamba makkkkkkkkk sila la bgtau ek jgn main soluk je ...bukan senang nak dpt gambo eksklusif cenggini kan ...jenuh mak carik kat internet tak der yg mak suka tew mak ngada ngada snap sendiri tanpa pengetahuan pak sutan ...tp nih dia tahu dok la ...gelak dia tanya asal pakai bantal ...asal tak suh daddy je jd model ....wah bang oooiiiiii ...seksi sangat ...
kalah la minah nih ....

kalau nak tanya moon pun vley tapi moon tak menjual ...moon share kan je ngan kowang ...kalau nak beli kena tanya Yatie ...so nanti sok sok mak citer payment term dia plak kay ...

gamba sebelum n selepas mak tunggu yer baru seminggu dow ...ingat pakai hari nih sok kurus tak der la kannnnnnnn ....




Monday, November 15, 2010

Cuba teka



Apa kah jantina model ini

Perempuan
Lelaki
Pondan

View Results

Create a MySpace Poll

Jawapan nya adalahhhhhhhhhhhh

..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
...

...

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.

dia dalah seorang lelaki ........muahahhahahah

Artis Hologram - Hatsune Miku


wah cam tak caya je kan ...tapi percayalahhhhhhhhhhhhhh...its a 3D Hologram ....hebat la org jepun nih . Silap silap nanti we can see P Ramlee perform atas stage ....who knows ...and Elvis ke ..



Sunday, November 14, 2010

Fun time

Kesinambungan plan kita org hahhahah maka di adakan perjumpaan tergempar ...di mana semer dpt join ...apa lagi harus la berlanjutan sampai ke tengah malam . Para peserta ...Filla , Illa , Mai n Lenny

Apa apa pun para para CEO harus la di penuh kan perut mereka dulu ...baru la tak marah bila para bini asek sembang hahahhahah ...thanks ya para CEO...kalau di malap kan lampu di sorong kan bantal harus terus lena dia org nih pagi sok baru terjaga ...boley la para bini borak sampai pagi hua hua hua lariksssss
See ...bila para suami di meja makan harus la si isteri tgu turn ...ha sempat la berdiskusi sambil catch up apa yg tertinggal ...rasa nya last time dapat kumpul cenggini masa sebelum fila preggy kan
Ada manyakkkk makanan
Bila para tuan duduk makan n para puan duk bersembang maka harus la para bibik buat reunion party kat dapor ....wah cam sempadan plak ...masuk dapur kamu udah di indonesia ya ...terus lain speaking nya akakkakak

Ooo ya lupa nak bagitau ....mak udah ada maid ...muahhahah kena bagitau org juger ke moon weiiii . Harus la ..kena bgtau . Kasik tunjuk kat my sister ...Kak E tew la maid muni yg duk sengeh tew hahhaha...nanti ai story mory pasal dia ..skrg topic lain nak di wat entry

Buk pilla sama Amaani ....Pak Radie tak dapat join . Sonok tgk bebudak makan kan ...aku kalau anak tak makan susah hati la kan kan ..kowang cam tew tak?
Syahmi yg memula sampai malu malu pastuh tunggu la sejam pastuh ...siap lari lari sampai termuntah terus ....sonok punya pasal bebudak nih
Ketibaan Datin Seri Lenny ...lenny sangat kukwus hokey
bebudak harus la berunion di atas kat bilik anak anak ..see kasih dah tak malu malu dah
See masa nih syahmi masih malu malu ...tervalek plak biasa Kasih yg malu
Syahmi masih mengekal kan rasa malu...Ila kata masa dalam keter Syahmi duk tanya lambat lagi ke nak sampai umah Isk ...misti Syahmi tensen lama nor nak sampai umah Isk ...dah cam gaya nak balik kampung jauh nya ...
Buk Ila ...nih la the cake master tew ...ila melawat anak anak yg bersuka ria kat atas
with my beloved friend
turn kita org plak makan
aku dah lupa la asal kiter gelak bagai nak rak nih ek ...lenny nko tgh joget ke hapa
Aku yg tengah tekun dengar pilla cerita
jemput makan Yang ....( mmg nama dia Yang hokey bukan mak mengatal ke hapa )
wah banyak aksi di meja makan ...masa nih banyak kamera dow ...asal la aku dah terlena di sitew

Sweet nya wan jaga cucu ....hafiz pun cute kan ..
ha anak daddy ..peace yaa
menu - mihun putih , mee goreng mamak style , KFC n mini donuts ..mmg kekenyangan la makan
donut yg kiut kiut ..tenks Mai
Poek yg terer tunjuk isk cam na wat bentuk bentuk
Malam tew poek cam magnet la semer bebudak duk kat dia ..poek ley bukak nerseri la kalau cam nih
Buk Pilla melawat persatuan para bibik ...akakka
Puan Mai n Puan Filla ( wall sticker tew nanti mak carikkan ek ...pembekal mak kata ada fesyen baru skrg ...sok mak gie tgk )
dulu kumpul time tak der anak ...pastuh anak sorang ...pastuh anak 2 plak . Mai kiter kena kejar lenny nih ...thn depan ek Mai ...ada lah geng hua hua hua
handsome la budak jipun nih
nak terkehel leher ngan bahu aku nengok yang dukung alya cam tew ..
sila abaikan cik yaya yg bertengek kat sitew ..
anak anak yg ke happian ...pas nih kowang kena bawak baju tido siap siap tau ...terus tido umah auntie kay ...ley cek in je mana mana bilik kowang suka
entry di tutup nya wajah poek ....hahahh poek masa ni princess alya suh nko jadi cicak ke lipas ek ...akakakkaka.