Tuesday, November 02, 2010

Kak Mooontok pun pakai PB ke?

wah kemain ...gamba prasan sketttttt sebagai pembakar semangat ...nih wajah org baru kawen kay ....berseri ke .....auwww i know muahahhahaha


amboiiiii kemain yer farah ...lekat panggilan nko panggil aku Moontok yer ...gara gara memeluk aku n merasa sambil meraba raba auwwwww tetiba cam ada affair ngan nko Fara ...wey peluk kenkawan la .....ai lurus uuuuuuuuuuu

Last friday Moon tulis kat FB " 1st day pakai asek sendawa je " wah terus kowang ley hidu kannnn saja tauuuuuuuuuuuuuuuuu

tapi mak ngak bisa kasik preview lagik sebab nya 1st day pakai tetiba mak mengecut ngan banyakkkkkkkk

my waist nipper aka bengkung tew ...dah jerut habis ...cangkuk paling dalam kay ...ke angin kuar semer terus mak cam tayar yg pancit kuar angin pelan2....so mak terpaksa la bgtau Yatie nak tukar 1 size smaller auwwwwwwwww kembang jap smaller tetiba

nih amik darik buk pilla nie ....

Long girdle pun longgar ...kemain je pila sms aku moon susah tak nko nak pakai ....hahahhah tetiba kecwa je pila baca reply aku kata ok je senang je pakai . Aku kemain suh sutan standby kot nak tolong masukkan lemak2 Jlo mak dalam girdle tew skalik pak sutan jadi penonton ajo hahahhahahah ...free free je dia dapat free show di pagi hari ....see ai mengecuuut

Yatie kata mebi ai kandung air sampai tempat sejuk aku pun cair hahahh terus lagu hua hua ....so mak sempat pakai 1 hari ajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....nanti ptg dapat yg size baruuuuuuuu

So kalau u nampak org lain cam comey2 kurus pakai cam kowang rasa cam tak caya ...siap kata dia mmg dah kecik ok la ....mmg la nampak kuwus ..........ha tunggu aku yg size gaban aka sedikit arab sedikit serani nih plak pakai ...ha baru la kowang tahuuuuuuuuuuu......... jangan tak tahu mak ada pouch beg di peyut and waist down yg maha gaban ...harimau tgk pun menangis la ....

so tunggguuuuuuuuuuuuuuuu ....ha yg buzz buzz ai tanya tew nantikan transformasi ai kayyyyyyyy

the main reason ai amik adalah misti la nak kuwus maaaaaaaaaaaaaaaaa ...then ai ada masalah peyed tew kan ...so ai rasa nih adalah pelaburan jangka masa panjang

with 2 K

- u dapat life time waranty .....2 ribu bahagi 365 hari kira cam RM 5.47 sehari ...sama cam pegi kedai makan breakfast nasik lemak pagi pagi plus ayam goreng plus milo ice ngan karipap 2 3 ketol ....ha nak berkira ke ..kalau bahagi 2 thn ....helooooo RM 2.73 sehari ...ha main ngan haku yg suka fakta2 nih kan ....

- Cangkuk tercabut , kain koyak ...ley tuka nkoooooooooo mana nak dapat . Beli girdle kat jj 3 ratus lebey cukup setahun lebih kalau koyak vley ke pegi tukar ? tak der nyer .....then ley service ....wah dah cam kereta dah ley service nkooooooooooo

- Tetiba nko akan nampak balik figure nko masa dating2 ngan laki nko dolu dolu wahhhhhhhh tak ke nangessssssssssssssssssss ....aku akan nanges kay ...baru la kembang kempis bila di puji auwwwwwwwwwww....mana laki tak bangga bini cun badan bergetah cuba cakapppppppp
gamba lama utk pembakar semangat ...ai bukan la nak kuwus sekeping ...janji ada shape ma ...so gamba nih ai nampak cam kuwus pun 80kg kay ...yer ai sangat berat ...aternya berangka arab kan hua hua hua hua ...skrg ....berapa berat nanti la ai bgtauuu
nih gamba org baru kawen ...auw muda remaja nyeeeee
see muka pun cam belum di bubuh serbuk penaik ...nih 6 thn dulu yeeee

- Mana pompuan tak mo cantekkkkkkkkkkkk cuba bagitauuuuuuuuuuuuuu . Masa ai bgtau sutan ....dia kata ok la mummy . sian mummy..beli la apa mummy nak utk mummy .....( padahal aku yg malu ....hello ...masa nko baru kawen tak kesah kan nak pakai spentot ke naked ke ...skrg dah ada rekahan cam agar agar cam corak batik jawa ....ha nak seksi2 pun dalam kesamaran kayyyyyyyyyyy ...malu .....walaupun hubby kata tak kesah mak kesah kayyyyyyyyy terus hilang konsentrasi bila nampak perut sendiri ...rasa cam nak amik zip tampal kat sitew ley jadi pouch beg ...ley simpan duit ke hapa ) malu dowwwwwwwwwwwwwww .....jgn tipu la kowang pun misti sama kannnnnnnnn .....ini kan plak g string yg dipakai masa honey moon ....sila simpan kayyyyyy ...sebab for sure nanti pakai bukan rasa horny tapi rasa sadis ...hhahahha lega aku ley curah prasaan ...

- And main thing is ....helo kamera 3 biji boley beli takkan la utk badan sendiri pun tak ley beli ........( nih mak sentappppppppppp) thats y ai beli ...hellooooooo sofa ley beli tv ley beli ...macam2 la beli takkan utk diri sendiri pun tak ley beliiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....mak lagi sentapppppppp ...rantai 2 3 lapis dah beribu ...ley sihat ke pakai rantai banyak ....ley kuwus ke . Apa guna pakai brg kemas banyak kalau bam bam ...seksi keeeeeeeeeeeeeeeeee ...mak lagi sentap . Sila jgn amik hati kay nih ai bagitau diri sendiri

Ha nanti kan je la Moon yg besar n montok n montel n bam bam ni pakai ...hahhahaha . Tahu sangat kowang misti nak tahu la punyaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tungguuuuuuuuuuuuuu .

Nak cantek bukan mudah n murah ...nak murah sila pegi bertapa kat gunung ledang sebulan ke ...bertapa tak makan tak minum gerenti misti kurus la punyaaaaaaaaaa

Ai tgh makan pil hormon ...pil nih buat ai cam kembang setaman ...bloated n berat naik ...so tgu je la ek

17 comments:

AuraMarissa said...

pakai pb memang nampak seksi nanti..heheh

shiemz said...

Dah agak dah... PB punyer.. shiem pakai pun sendawa nyahhhh... pinggang kerengga okehh... ahahha... pakai setiap ahri ekcuali sabtu ahad.... 8 jam sehari... sangat best.... shiem pakai gurdle ngan coorset jerk..bengkong x pakai pasal longgaq.. huhuhuu..... maklum la badan dah kurus sket skrg nie... ahiks... tapi lepas nie dah xleh pakai PB.... tunggu next year la gamaknya... hehehe

Miss Moon said...

shiemz ...preggy keeeeeeeeeee auwwwwwwwwwwww pas kuwus terus preggy akakkakaka .

Filla ~ Kasihs said...

uih moon,,, syabas mera beteh!! aku lah org paling tak sabar nak tgk progress ko nih.. sbb aku tau, dari dulu mcm2 ko try!! semoga dgn pb ko ni membuahkan hasil..entry ko garang.. takut makkkk..hahaha

nzh1979 said...

waahh korang semua pakat pakai PB eh..patot aaa kuwuss..memula dok baca kat blog filla..pastu miera pulak..ekeke haihh tercabar kembar seiras miera nih..ekekek

eLYies said...

angah sungguh jeles kat sepupu aku ni...tingin nak ader cutting badan ni..tp enggak mamfu lagi mau beli..huhuhuhu...sedih mak noks....kalo takat makan gaji ni...asyik ngam2 je...huhuhu...miera..doakan kalo ader duit terlebih angah bleh beli..hahahaha..nak gak KERENGGA kan...

DRaqil said...

wah moon...another step...tp kan...moon mcm lagi comel waktu skng berbanding 6 thn dahulu...eh, monn, cd fiza tuh mane? kalo tak sempat cuci posjelah cd...nanti i cuci sendiri jek...

ni alamat...

no 3, jln budiman 4/3, taman putra budiman, balakong...

bukan ape...sian amk i asik tanya...hehe

Miss Moon said...

ok ...ai posto kan sok

genny da bomb said...

penah ada dulu..tp dh lama sgt dah..n dia nye suar dah ilang maaa..ada yang waist ng bra tu jek..tp yg waist dh longgar dah...pakai cangkuk paling dalam..

yg bra plak..kalo pakai terpacak mak nye..hahahahahahaha terjojol sgt plakkkk..so dh simpan tak pakai..kekekeke

Miss Moon said...

betul part terpacak tew ...akakkak penat mak kaver ngan tudung akakkaka

sity29 said...

moon PB tu apa?

chamizah said...

waah... makin menguruskan badan moon.. ni jiles nih... miza xleh nk kuwuskan bdn sbb tgh ade isi. lg pon mase puase aritu dh kuwus 5-6kg, terus lekat & xleh teruskan diet.. huhuu...

happy2gether said...

Moon..chaiyok2..best korang pakai aircond sejuk xpanas...mai ni struggle nak pakai kat sek panas...ahahha...tp mmg tepacak jek kan? tp mai mmg kalo pakai mkn x leh sumbat byk2...insyallah kuwus Moon nanti...xpe kita sacrifice utk masa dpn kita gaks..ehhehe

Ayu Safieza said...

Hallo dear cousin....U are always that charming and adorable cousin I ever have....:) and you look better today....:)..But, mas suke ada initiative ni..kalu nak lagi effective, exercise tau....mas dulu lepas bersalin, I put bengkung and girdle on jenis IV murah jer, RM400, plus exercise lah...and mind yout diet as usual ye....

Can't wait to see the new you.....aiyaaa....actually emamng dah lama pun x jumper eik?

Miss Moon said...

Hello Mas , thanks ...tew la nak wat cam na ur cousin is so busy sampai kan masa utk sendiri n rehat pun tak der ...pitty me .

Weekend plak kije dari pagi sampai malam ..my only exercise masa buat kije rumah je sambil jadi bibik auwww.

lucky for u now ur a fitness instructor ...pasti cargas sentiasa akakkaka

Ratu Ma'ajun said...

Tahniah sbb ko dah join d' club PB..sbb aku pun salah sorang ahlinya..aku pakai dah lama dulu pastu bhenti dan skrg br 2 bulan sambung pakai balik...mula2 pakai mmg susahlah, gatal2, pastu nk kuar angin je, sakit kat area bahu mcm angkat benda berat...bila dah sebulan pakai mula rasa perubahanya...skrg ni aku kena bsemangat utk memakainya..gambatee!!!
Aku tgk kawan opis aku pakai dah btahun2..fuhhhh...body mmg cam kerengga lah...cantik ssgt..jeles aku..tu yg bkobar2 nk pakai balik...berat aku pun dh makin naik2 tp x turun2...dulu turun byk giler bila aku makan HERBALIFE...mahal sgtkan tu bhenti dulu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

amvoi2 .....moon pun pakai PB gark yerkkk....teruja tengok entry Filla...sekali masuk rumah moon..PB jguak..
wah wah wah....

tp tu lah..ongkosnyer..alahai...
tak termampu rasanya nak bayar selepuk....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...