Sunday, November 14, 2010

Fun time

Kesinambungan plan kita org hahhahah maka di adakan perjumpaan tergempar ...di mana semer dpt join ...apa lagi harus la berlanjutan sampai ke tengah malam . Para peserta ...Filla , Illa , Mai n Lenny

Apa apa pun para para CEO harus la di penuh kan perut mereka dulu ...baru la tak marah bila para bini asek sembang hahahhahah ...thanks ya para CEO...kalau di malap kan lampu di sorong kan bantal harus terus lena dia org nih pagi sok baru terjaga ...boley la para bini borak sampai pagi hua hua hua lariksssss
See ...bila para suami di meja makan harus la si isteri tgu turn ...ha sempat la berdiskusi sambil catch up apa yg tertinggal ...rasa nya last time dapat kumpul cenggini masa sebelum fila preggy kan
Ada manyakkkk makanan
Bila para tuan duduk makan n para puan duk bersembang maka harus la para bibik buat reunion party kat dapor ....wah cam sempadan plak ...masuk dapur kamu udah di indonesia ya ...terus lain speaking nya akakkakak

Ooo ya lupa nak bagitau ....mak udah ada maid ...muahhahah kena bagitau org juger ke moon weiiii . Harus la ..kena bgtau . Kasik tunjuk kat my sister ...Kak E tew la maid muni yg duk sengeh tew hahhaha...nanti ai story mory pasal dia ..skrg topic lain nak di wat entry

Buk pilla sama Amaani ....Pak Radie tak dapat join . Sonok tgk bebudak makan kan ...aku kalau anak tak makan susah hati la kan kan ..kowang cam tew tak?
Syahmi yg memula sampai malu malu pastuh tunggu la sejam pastuh ...siap lari lari sampai termuntah terus ....sonok punya pasal bebudak nih
Ketibaan Datin Seri Lenny ...lenny sangat kukwus hokey
bebudak harus la berunion di atas kat bilik anak anak ..see kasih dah tak malu malu dah
See masa nih syahmi masih malu malu ...tervalek plak biasa Kasih yg malu
Syahmi masih mengekal kan rasa malu...Ila kata masa dalam keter Syahmi duk tanya lambat lagi ke nak sampai umah Isk ...misti Syahmi tensen lama nor nak sampai umah Isk ...dah cam gaya nak balik kampung jauh nya ...
Buk Ila ...nih la the cake master tew ...ila melawat anak anak yg bersuka ria kat atas
with my beloved friend
turn kita org plak makan
aku dah lupa la asal kiter gelak bagai nak rak nih ek ...lenny nko tgh joget ke hapa
Aku yg tengah tekun dengar pilla cerita
jemput makan Yang ....( mmg nama dia Yang hokey bukan mak mengatal ke hapa )
wah banyak aksi di meja makan ...masa nih banyak kamera dow ...asal la aku dah terlena di sitew

Sweet nya wan jaga cucu ....hafiz pun cute kan ..
ha anak daddy ..peace yaa
menu - mihun putih , mee goreng mamak style , KFC n mini donuts ..mmg kekenyangan la makan
donut yg kiut kiut ..tenks Mai
Poek yg terer tunjuk isk cam na wat bentuk bentuk
Malam tew poek cam magnet la semer bebudak duk kat dia ..poek ley bukak nerseri la kalau cam nih
Buk Pilla melawat persatuan para bibik ...akakka
Puan Mai n Puan Filla ( wall sticker tew nanti mak carikkan ek ...pembekal mak kata ada fesyen baru skrg ...sok mak gie tgk )
dulu kumpul time tak der anak ...pastuh anak sorang ...pastuh anak 2 plak . Mai kiter kena kejar lenny nih ...thn depan ek Mai ...ada lah geng hua hua hua
handsome la budak jipun nih
nak terkehel leher ngan bahu aku nengok yang dukung alya cam tew ..
sila abaikan cik yaya yg bertengek kat sitew ..
anak anak yg ke happian ...pas nih kowang kena bawak baju tido siap siap tau ...terus tido umah auntie kay ...ley cek in je mana mana bilik kowang suka
entry di tutup nya wajah poek ....hahahh poek masa ni princess alya suh nko jadi cicak ke lipas ek ...akakakkaka.




4 comments:

Filla ~ Kasihs said...

hihi... mesyuarat tegempar ;) thanks moon sediakan memacam food.. giler best lepak2 kan.. tak sabar nak gather lagi.. pandai moon masak... sedappppp.. hihi

happy2gether said...

moon...mmg terbaiklah masakan, simple tapi sodap menjilat jari...mai yg bole mkn byk walopun perut sendat..hehehhe

ila de cute said...

wahhh pantas moon update blog... mesyuarat la sgt kan...mkn mkn mkn... tp best giler...lama betul tak jumpa.... aaaa jom jumpa lagi...

Lenny said...

aku la jugak yg last skali comment ek.. nak wat camana mak bizis tahap cipan.. raya pon kene keje...

erm.. moon, thanks for having us.. walaupon mak datang last skali.. mak balik pon last skali ok... mmg terbaek la.. lepak sampai sutan dah usik2 moon ajak masuk bilik tido.. ahahhaa.... tak sesuai aku nieh kan..

mana ada kurus moon... byk lg lelemak yg tak abis tuh.. maybe kalau guna PB mak bleh kuwus gak kot?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...