Friday, November 19, 2010

Bagai mana rupa PB ( Premium Beutiful )



Waist Nipper

Ini adalah waist nipper aka bengkung yg maha ketats akakkaka yg menyorokkan semer spare tyre yg tertonjol ....see ada 3 line cangkuk
Ini la rupa cangkuk nya close up . Anda ley ketatkan mengikut kesesuaian badan anda
Ini plak rupa kat belakang nya . Terus rasa cam princess2 kan sebab tarik ketat ketat kasik pinggang ramping

ha cam org org eropah dulu kan ....mak nenek kiter pun duk amalkan darik dulu ...bengkung buatan tangan lagi terus rasa cam betul je postur badan
Ini adalah tali waist nipper tew ...so pas tarik tak der la perlu ikat beriben bagai just hook kan aje kat lubang nya ...
close up tali di belakang ...rupanya kukuh n tahan ..
Tekstur kain nya juga lembut ..n bukan getah semata2 ...kain nya sejuk n selesa
rupa ia selepas di pasang kan cangkuk
hikssssssss seksi tak body model ai ? muahahhaha mana ley ai jd model nya bahaya ....akakakka. Maaf ek model ai lom ramping lg sama spt tuan nya ...
ha tew model ai tgh gayakan girdle nya
ada 6 besi di dalam waist nipper nih . Ia nya flexi mengikut bentuk badan kiter
<>
tali nya
hiks nasik lemak nya n fabriknya
ini baru 2 piece ...so kalau anda pakai cam nih la rupanya
belah dalam waist nipper

Girdle
girdle nya ..
part bawah tew jaring2 ye ...tew tangan ai kat dalam tew ...nak tunjuk ketelusan nya hahahha

maka pas di pakai 3 beradik dapat la cam nih
auwww meletupsssssss

So kalau sesapa berminat boley la hubungi

Yatie - 013-3998972

itayrah136@yahoo.com

Moon dapat my pb from her ...kalau kowang tgk si Yatie nih pregnant dow tp body cam tak org pregnant nanges kayyyyyyy sebai ai yg tak pregnant nih pun bam bam cam org pregnant ...nanges lagiiiiiii .

Ha kalau sesapa tetiba rasa nak pakai gamba makkkkkkkkk sila la bgtau ek jgn main soluk je ...bukan senang nak dpt gambo eksklusif cenggini kan ...jenuh mak carik kat internet tak der yg mak suka tew mak ngada ngada snap sendiri tanpa pengetahuan pak sutan ...tp nih dia tahu dok la ...gelak dia tanya asal pakai bantal ...asal tak suh daddy je jd model ....wah bang oooiiiiii ...seksi sangat ...
kalah la minah nih ....

kalau nak tanya moon pun vley tapi moon tak menjual ...moon share kan je ngan kowang ...kalau nak beli kena tanya Yatie ...so nanti sok sok mak citer payment term dia plak kay ...

gamba sebelum n selepas mak tunggu yer baru seminggu dow ...ingat pakai hari nih sok kurus tak der la kannnnnnnn ....




7 comments:

Ayu Safieza said...

pergh.....cekci......tangan photog pong cekci gak...heeeeeeeeeeee....

Munny balik kamfung kan? Singgah dungun dok? Che yah n chu ada kat sini ni.......

Bulan Bintang said...

rasa rasa bila pakai ni sakit x? sesak nafas x?

~~lyna~~ said...

moon kite tlg jwbkan boleh x??hehe..bulan bintang: mula2 pakai tu mmgla ade rase sesak skit, almaklumle byk lemak nk kne sodok masuk dlm pb tuh..hahaha..tp bile dh pkai dlm sminggu tu dh ok sbb itu lemak sudah kasik kepit n pecahhhh..

Aapitz said...

Hhhahaaaa...part pakai bantal tuh tak tahan aku nak gelak....

Pernah gak try pakai cam tuh dulu...tapi cam sesak jer..tp bukan brand pb lah...mungkin sebab tuh tak selesa.. Tp bagus pakai...memang cover sumer muffin2 tuh...hehehehe. Nak makan byk pon leh control sebab perut dah sendat...

Filla ~ Kasihs said...

bgs moon ko snap gambar ni..kelas jer..mmg kalau google image.. x der ko dpt jumpa gambar mcm nie.. *thumbs up* heheh.. aku suke gambar kat bantal tu.. auw sexy! jgn sutan gi peluk bantal tu sudah!

~*Gee said...

moon..
gee pki PB dh 5thn..
gee ada 2girdle, 1bra, 1bengkung..
pki tu tkde la kurus pun..cuma dia mbantu pembentukan semula bdn..bebenda tu sume depend on ur diet gk..
mcm gee, gee pki sbb aritu branak kn operate..tk pakai bengkung..slps 6bln lps brsalin br pakai..kire brkesan la..bdn jd tk gelebeh..dh brbentuk..lgpun dia jg tulang blkg..
ikut la..setgh org mmg tkleh pki sendat2 ni..setgh org ok je..gee sarankan for those yg nk pki PB ni biarlah pakai selalu sbb PB ni kan mahal..kot kolo bli sj ikut org..tkyah le..alang2 dh kuar duit byk..pakai seeloknye..sj smpi la ni pki..wpun tk sekurus mane tp bdn kita kemas la..

s2m3r said...

tengah usaha nak pakai ni..
tapi masih tak dapat kata putus..cam ne tu Moon....

haaa..ok tak..ada perubahan?