Tuesday, November 30, 2010

Semasa ke Wedding Bamie

30 11 2010

Punya la sebuk kan ...sampai baru nak wat entry nih ...hampun .

Raya aji ari tew kita org beraya kat Terengganu ( entry terengganu menyusul selepas ini ) ....so hari sabtu sesudah subuh gerak ke Jengka ...utk wedding Ami , our office mate ..

Tgk Bang Mie sungguh hepi ...biasa la kalau org berumor dapat baling gula2 mmg cam tew gayanya ( matik aku kasik statement cam nih )Panten menjamu selera ...bagus la pengapit ..menjalan kan tugas .
seat vvip
dato ami melawat kawasan ...memberi amanat kepada rakan2 yg masih bujang hahha
ha nih rakan tak bujang plak kasik amanat
maaf ek dato seri sebab 2 2 gamba dato seri tutup mata ..harus la ada gamba bersama pengantin sebagai bukti kehadiran ekekekke

Sedikit siksa la bawak anak anak sama ...lepas tuka shift ngan pak sutan ha masa tew la bermula nya cobaan ...jap si isk nak uk uk ...hebat kan anak teruna ai ...mana mana pun misti nak uk uk ....terkinja2 la mummy nya kan nak carik toilet nasib la pakcik yg duk depan umah panten nih baik ati ...ley la pinjam tandas ..ha lom cukup package lagi selang 20 minit adik nya plak nak uk uk ...bila nak tumpang tandas pakcik nih skalik vley plak dia kata takut ...takut sebab tandas pakcik tew ada kolah yg maha besa cam swimming pool gaya nya . Nih gara gara abg isk kata ada ikan jaws ....seee ee adik nya sangat senang percaya apa abg nya sebut . ...and paling hebat nya bila mummy ada semer tak nak ngan bibik ...syabas anak anak ku . Nasib la lepas setel majlis kita org off ke outdoor sat n cik yaya tido .,..phuhhhh lega ...bawak Isk je ..nasib la ramai baby sitter ley tgk kat Isk .
En Zaimi tgh arah kan panten yg malu malu ..
ha punya ramai la kan photog nya ...mau tak nya ...bang Mies bawak semer body guard
pengawal pengawal pengiring
see .....ramai kan pengawal pengawal nya ...satu opis la kira nya ...ha mana nak carik cam nih ....
dia org la yg QC kan jambatan ...hahhah
so selepas ahli lembaga QC kata jgn cross jambatan ...maka panten duk tepi2 je la
aksi feluk2 harus la ada ...terus muker bangmies menjadi fink ....se fink baju nya
suka sangat area nih ...
aksi manja manja di kaki gunung
and kata kata terakhir utk bang mies ? Sila baca sign board kay ekekkekeke

SLAMAT PANTEN BARU YA AMI ...

Atau uncle burger ....yeay Isk kalau nampak Ami mmg akan panggel uncle burger ...terkenang kenang la sampai skrg ...siap kadang tew ajak ke kota warisan makan burger ...jenuh la pak sutan nak explain uncle ami dah tak jual burger dah isk ...




1 comment:

Dr.LoVe said...
This comment has been removed by the author.