Wednesday, August 21, 2013

Ke Cameron Highland

Last minute nyer planning .

Call Sri Intan skalik ada 1 apartment kosong ...mmg rezeki la tew kan . Memula tew dah set ...kalau ada kosong baru kita naik ...kalau tak der kita cancel ..Apa lagi terus sutan propose kat mama ngan Talib n dia org setuju ...Umi pun yg sepatutnya kena balik Uitm pun kami paksa dia ikut hahahha tak mo ikut pun tak pa ...lalallalala

Papa tak der sebab balik ke Kelantan . Tempat yg paling dkt ngan Taiping pun selain Bukit Merah atau Ipoh ...Cameron Highland je la kan . Bebudak pun duk excited nak pegi ..sebab ley bawak Rafiq  jalan jalan . At the same time ley la mama rehat  n berubah angin japs

 Mama ngan 3 org cucu ...baru 3 . Nanti bertambah lagi ekekek

 tq Umi ...snap kan gamba akak ngan abg ... Tew dia Uncle Talib aka Adi Putra la konon kennnnnnnn hahahhahahah ...
 Sangat mencabar la nak amik gamba 3 org neh sekali gus . Rafiq duk geram kat tangga tew . Pantang lepas je terus zass dia naik atas laju laju hahhahah . Nasib la papa dia fit nak kejar Rafiq

Banyak kali cuba amik gamba hahahah ...Saya nak main tangga la Papa ...apa duk main amik gamba lagi nehhhhhhhhh lepas kan sayaaaaaaaaaaaa
 Posing sopan lagi manja n ayu dari Rafiq hahahha . Walaweiii geram nye pipi pau kamu tew Rafiq oooi

Jom kita cuba cari mana leher diaaaaa hahahhah

 
 
 Acara lebih pada rehat2 je ...makan makan dlm bilik . Memandang kan nih planning mengejut , sampai kat sana pun dah senja ...mlm pegi jalan kat pasar mlm je beli ubi panas panas ...jagung n mkanan je . Mama duk kat bilik sebab dia nak rehat ...so anak anak n cucu je pegi jln kat pasar mlm

Besok nya dah check out ...so jalan jalan kejap je .


Pantang nampak makanan kannnnnnnnn
 
    
 Skalik tgk cactus ...anak anak plak yg geram nak beli ...RM 10 6 ketul ...ok la abg isk pilih 3 , yaya pilih 3

pilih jgn tak pilih 

 
       

  Org tew pun kan ....sibuk nak beli cactus jugak ...ngeh ngeh ngeh ..pastuh lama plak tew nak pilih


 Rafiq kena duduk tinggi2 kalau tak habis semer cactus di capai nya ...dah la tajam2 

 
 Minum white coffee panas panas di kala sejuk amat la bestttttt 



Bebudak  nih kalau sampai sini misti nak masuk taman rama rama neh . Pak sutan je bawak Isk n Yaya masuk ...mak tak larat la

Lepas lunch ...semer balik ...Talib bawak mama n Rafiq turun kot Simpang Pulai n kami turun kot Tapah balik KL

Percutian ad hoc n singkat tapi sonok jugers .

3 comments:

iza.rahman said...

masyaAllah talibb kurusnyaaaa

AzieFirdaus Kamarudin said...

nak perut mcm kak moon jugakkkkkkkkkkkkkkkk...huhu

mummysyafie said...

As salam Moon, lama tak blogwalking. blog sendiri pun tak berhapdet. tiba² je tgh Jumaat tak pegi mana..try la tgk link² yang dah lama tak baca.

Terjumpa link moon ni, dari latest entry..sampai la entry ni baru tergerak nak komen..sebabnya..terpandang gambar Rafiq. tetiba plak jadi sebak..

dah besar dia sekarang kan..alhamdulilah..semakin hensem n montel. nanti update la selalu pasal dia yer..