Thursday, March 27, 2014

Jemputan Eksklusif - Sarah Hughes GLOBE KL

Sticky post
- plz scroll down for new entry




Assalamualaikum semua ...and a very good morning

( tgh tgh malam mengarang utk autopublish )

U ols semer ...nak jemput neh . Bukan jemput dtg umah tapi jemput pegi jualan ekslusif by invitation only kat GLOBE KL ...

Privilege nih hanya di berikan utk pembaca blog Moon sahaja n bukan utk org lain ....so untung u ols baca blog nih kan ...walaupun kadang merapu je lebey hahahahha

So sapa yg mmg dah lama ngan blog Moon mmg tahu sangat la kan pasal Sarah Hughes Globe neh kan . So 1 day flat price sale is back ...

Date : 29 Mac 2014
Venue : Lvl 7 , Sarah Hughes GLOBE Jln TAR KL 
Time : 11 am - 4 pm only 

Discount :

Kain bidang 60 ' = RM 10 only per meter 
Kain bidang 110' = RM 20 only per meter 

towel = 30% discount 
ready made curtain = 20 % discount 

tak kesah la kalau kain sebelum nih 50 hengget ke 60 hengget ke semer jadi rm 10 ...crazy kannnnnnnnn tuh la hahha mmg rugi kalau tak pegi ...so sapa yg terlepas jualan ekslusif nih baik pegi nanti

Semua entry labeled Sarah Hughes Globe 

Entry sehari di sarah hughes globe Jln Tar Oct 2013
Entry get together at Sarah Hughes Globe Jln Tar 30 Jun 2013

 mula mula harus la tunjuk muker tuan punyer blog kan ........so nanti on 29 korang dtg ley la tego ...eh kak moon ke ......muahahahha

 
    
             
             

 
 ni baru duta kecik ....Sarah at Sarah Hughes GLOBE ..
 
 Pak Sutan ngan tauke ..

 Kita org pegi sabtu lepas masa nih tingkat 7 nih baru siap n staff pun masih dlm proses susun susun langsir .

 antara kain bidang 110' mostly adalah day curtain yg jarang tu


             
 ada nampak kain cadar nih . Mr Ketan kata ada lagi banyak coming ..nih adalah 100% cotton a bit pricy tapi berbaloi ngan quality ...hope masa 29 nih semer stock dah sampai . Sebab on 30  Dato Bandar KL akan dtg sini . Moon plak tak dpt buat on 30 sebab dah janji nak sambut bday Yaya that day .

So 29 pun cun jugaks kan ...

Sila park kereta depan campbell atau pun dpn balai polis tuh murah sket ada per entry kan ..

nak park dlm sogo pun vley tapi paking kira per hour ...sebelah odeon pun kira per hour

ada makan makan jugaks ...so ley pilih kain ...makan makann ...then sambung pilih kain .

 ni gamba last time masa event kat globe ..



* pic is taken using Lenovo A880 mobile phone

12 comments:

Nazia Mohd Zain said...

Salam.. alahai.. sayang nyer kita xdpt pegi..mmg tgh cari kain utk roman blind kat bilik tu..

norin said...

hahaahhh..ayat plg best, duta kecik Sarah @ Sarah Hughes...muahahahaaa

Jan@Afzan said...

Thank k.moon.

Regular reader tapi jarang nak komen..

Mcmana bila dah sampai sana, pergi tingkat 7 bagitahu kita reader k.moon je ek?

Thanks kak..


Makcik Anak 3 said...

best best....teringen lah sekalai2 jengah ke sini....

Nadiah said...

akak...nak itut....hehehehe..dah kecek2 ngan husband ni....harap2 dapat gi...hehehehehe

Engku Artini said...

Mmmmmm suke3!! I like!!

Yanti Isa said...

Insha Allah akan sampai .. nak cari curtain untuk bilik guru ... see u

hasnol.talib said...

Cmfrim musti gi...tungguuuu kami mai

hasnol.talib said...

Cmfrim musti gi...tungguuuu kami mai

hasnol.talib said...

Cmfrm musti gi....borong smpai lebam..

mummysya said...

alamak, termiss lah. bila ada lagi dear?

NOOR HUZAIFA Shafie said...

tak jual online ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...