Thursday, April 21, 2016

Sushi depan Tesco IOI City Mall

Hari tuh ada ke IOI City Mall. Lepas tu nampak ramai sangat org beli sushi kat satu tempat ni. Betul2 depan tesco tu.

Moon mmg fail makan sushi ke apa. Kadang ke AEON, nampak banyak sangat dia jual sushi yg kiut2 n dah di pack cantik-cantik. Tapi mengenangkan pernah cuba rasa beberapa tahun lepas n tak sedap, terus sampai sekarang tak berani nak cuba lagi. Tapi masa tuh beli yang kat Carefour ke apa. Ramai org kata sushi kat AEON pun sedap.

Tapi cukup geram bila tgk cerita korea kalau dia org buat Kimbab tu. Kalau dia org makan tuh nampak mcm sedap je kan .


Picture credit to Here . Geram kan tgk kaler kaler macam ni. Moon siap dah beli beras utk wat sushi n seaweed tuh. Tapi tak sempat lagi nak cuba hahahha. Tu pun PAk Sutan dah sindir2 dah tanya....bila la mummy nak cuba buat Kimbab tu .......terus Moon pusing ke lain pura pura tak dengar hahahaha

ok sambung pasal empire sushi tu

Pergi la intai2 ...sebab nampak banyak sangat sushi kat dlm tuh. Lepas tu tak la mahal sangat kan. Harga takat RM1.10 ok la kan ..

Lepas tuh duk gelak2....sebab tgk nama tuh. Parah la macam ni...lepas makan, kije nak maki org je laaaaaaaa hahahhaha




Tgk semua org duk beli kemain banyak....so try la juga 2 3 yg tak nampak pelik sangat. Rupanya rasa dia sedap...macam beras pulut je. Tak ada rasa pelik ke apa pun.

Boleh diterima la. Ada beli 1 yg bentuk 3 segi tuh inti dalam tuna....sedapnyaaaaaaaaaa. Lepas mkn tuh terus ckp ke Pak Sutan

Saya nak gie daiso beli benda alah 3 segi ni la nak buat mcm ni

Terus dia plak buat buiat tak dengar ,,,,,,,,,,,,,pftttttttt

Kadang kadang dlm kepala ni macam macam nak buat...macam macam nak cuba. Resepi kemain banyak simpan. Tapi tak berkesempatan aje...maklumla bz tuh mengalahkan menteri ahaksssss


3 comments:

anis abdullah said...

Oh kita suka sushi. Kat Aeon kalau dah lepas jam 9 mlm kot diorang bag diskaun 30% sebab nak habiskan. Sushi yang sedap ialah kat Tenji tapi dah lama tutup.

YieN said...

Sampai skrg tekak xley terima mknn korea, xtau nape, haha~~

Adam said...

Kesah makan ke ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...