Sunday, October 30, 2016

VIP Sale - Langsir Sarah Hughes Globe

**Sticky post untill 30 Oct 2016

Assalamualaikum semua

Ok yang dinanti nantikan sudah tiba. Nak announce kat blog plak . Last week dah announce kat Facebook personal n Facebook Miera30 at Sarah Hughes Globe serta di IG Moonpunyerblog n IG Moonpunyershop

Mmg habis semua medium akak share kan. So ni kat blog supaya ada yg tak tertinggal atau terlupa pasal sale ni. Selagi tak sale selagi tu la inbox dihujani ngan pelbagai soalan u ols

Walaupun letih menjawab dikala malam tapi sonok gaks....sebab ada respon dari semua...terus akak tido ibarat berbungkus kain langsir hahahah

Ok macam mana nak join VIP Sale ni

1- Sila isi borang ni ya sebab akak nak tahu berapa ramai yg dtg u ols ....sebab dulu dulu kita org buat 2 hari . Tapi jadi penuh n crowded so kesian kat semua kena tunggu turn utk potong kain. Kalau boleh kita nak semua org selesa, kat lvl 7 ni mmg luas tapi kalau kena serbu mmg penuh juga u ols

So nak mintak akak akak n adik adik gorjes sekalian isi ya ...abg abg sado n handsome yg loving bawak isteri pun boleh isi. Suami yg baik harus la suami yg membahagiakan isteri kan ( tu bini dah jeling mintak tuka langsir hahahha )

FORM :


Mcm mana nak jadi VIP Kak Moon ni ?

Just dtg pada 28 , 29 dan 30 hb ni sahaja n terus ke lvl 7. Daftarkan diri di meja pendaftaran n u ols akan dpt badge VIP ...lepas tuh boleh la enjoy harga VIP u ols



Ni nak bawak mak pun boleh

bawak makcik pun boleh

bawak jiran pun boleh

bawak adik badik pun boleh

bawak kawan kawan pun boleh

janji kena dtg tarikh di atas tau ....dtg hari lain maka takley la dapat harga VIP ....meh meh meh jemput dtg . Light refreshment akan disediakan . 


Sesiapa nak cuba Wangian Angkasawan , INSPIRE by Dr Sheikh n DESIRE by Dr Halina pun boleh dapatkan di lvl 7 tau sebab akak akan jual harga special utk anda ....perfume pun harus la dapat harga VIP kannnnnnnnnnnnn baru la habis semua kain langsir bau wangi semerbak hahahah

 

Sarah bgtau ....jgn lupa tau Auntie Auntie sekalian dtg masa sale kat Sarah Hughes Globe weeken ni tau .  Sarah dah ready ngan calculator siap siap dah tu

Sila naik ke lvl 7 ya nanti



Antara kain yg di restok . Last time kain ni sangat laju org beli sampai ada one time kain ni habis ...so kali ni siapa yg tak sempat beli kain ni last time ...boleh beli k 



suasana di lvl 7 , sangat selesa


Ni port fav Sarah , bahagian kain katun katun . Kain ni adalah bidang 110 RM 25 semeter 






Kain plain ada ...kain corak ader ...kain bunga bunga ala inggeris pun ada 


Kain RM 5 pun ada tau di lvl 6 . So kain kat sini ada macam macam bergantung pada budget anda


4 comments:

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq said...

wahh bestnyer jauh la pulak

Mama Kembar Tiga said...

Teringin nak pi, dah bertahun tak tukar langsir kat rumah ni hehe

Haris Zuhaina said...

AS Salam Moon
Suggest la buat jualan online. nak p bkn jauh, tp en.pilot tak mo p cos jem segala mala alasan
terlioq ni.. :(

umminani said...

wah..menarik tunggu sales hujung tahun la pula..mampu pandang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...